Samsonite Header
Nieuws

Reizen met kerst doe je in stijl met deze unieke selectie van Samsonite

Advertorial
Door: Talita
11/12/2018

Bepakt en beladen met cadeaus slepen we ons door de decembermaand heen. Klungelen met loodzware koffers of aankomen met beschadigde cadeaus omdat de reistas niet stevig genoeg is; je moet er niet aan denken. Samsonite reikt ons de helpende hand en stelde een uitgebreide en stijlvolle collectie reisartikelen samen voor de feestdagen. Zo komen jij, je cadeaus en je outfits in stijl de kerstdagen door.

De geur van het kerstdiner, sfeervolle kerstlichtjes en de gezelligheid in de straten maken van de eindejaarsperiode een onvergetelijke tijd. De kerstdagen brengen ons naar alle uithoeken van het land - al dan niet van de wereld. En de reisartikelen van Samsonite zijn hier volledig op uitgerust en getest. Het merk - grootmeester in kwalitatieve reisartikelen - haalt de geschenken uit de kast en liet zich inspireren voor een prachtige nieuwe collectie - helemaal afgestemd op de feestdagen.

Samsonite voegde een aantal stijlvolle eyecatchers toe aan het assortiment. Zoals een rijke bordeauxkleur en stijlvolle mosgroene kleur. Deze prachtige weelderigheid en intensiteit benadrukt het merk door de gouden afwerking en details. Helemaal in stijl voor de feestdagen dus.

S’Cure DLX: stijlvol als een grand dame

S’Cure is de best verkopende collectie van Samsonite en die krijgt nu een rijkelijke golden touch: S’Cure DLX. Deze luxeversie voldoet aan alle voordelen waar Samsonite om bekend staat, met als kers op de taart smaakvolle warme kleurcombinaties, chroomafwerking op de sloten en een soft touch-trekstang. Niet voor niets kreeg het de naam “Deluxe & Luscious”.

Passend bij dit jaargetijde zijn hier twee nieuwe kleuren verkrijgbaar: Burgundy/Gold Deluscious en Dark Green/Gold Deluscious. Ook over het binnenwerk van de koffer is nagedacht: zwart met goud, inclusief kledinghoes. Er zit een perfect organisatiesysteem in, zodat je niets meer kwijt kan raken. Je zou er bijna een extra reis voor willen boeken.

Travel light with Uplite

Wanneer ‘travel light’ jouw motto op reis is, kun je je hart ophalen bij de reiskoffers uit de Uplite lijn. In ieder vervoersmiddel zijn deze reisartikelen makkelijk en comfortabel mee te nemen. En nu er steeds meer handbagage in het ruim wordt geladen, biedt Samsonite een vernieuwend alternatief. Het handbagage assortiment wordt uitgebreid met twee ‘Underseaters’, koffers die je onder je stoel (in het vliegtuig) kunt houden. Nu kun je in het vliegtuig gemakkelijk bij je spullen, zelfs als je niet aan het gangpad zit.

Ook hiervoor zijn de prachtige nieuwe kleuren Burgundy/Gold en Gunmetal Green/Gold verkrijgbaar, met exclusieve jacquardstof en lichtgouden details. Dat zie je bijvoorbeeld terug in deze Beauty Case. Ideaal om cadeau te geven.

Tip: De nieuwe Uplite kleuren passen perfect bij de “Deluxe & Luscious” kleuren van de collectie S’Cure DLX.

Tijdloos met de monogramprint van Cosmolite

Tien jaar geleden lanceerde Samsonite de eerste Cosmolite. Deze Cosmolite is geëvolueerd maar niet veranderd: de koffer heeft zijn iconische silhouet behouden, maar is nu nog lichter dankzij het gebruik van lichtere en meer elegante componenten.

Voor de liefhebbers die extra smaakvol willen reizen, is er nu ook de Cosmolite Limited Edition Black Print. Deze tijdloze versie van de Cosmolite collectie is ongetwijfeld hét must-have item van het seizoen. Compleet met gouden details en het bekende Samsonite logo aan de binnen- en buitenkant. Deze on-trend Limited Edition is het perfecte cadeau voor jezelf. Of voor al je vrienden en familieleden die niet willen inboeten op stijl tijdens het reizen.

Kortom, of je nu voor jezelf nog een goed cadeau zoekt, iemand een schitterend cadeau wilt geven of in stijl wilt aankomen op je (feest)bestemmingen de komende maand: er is altijd een Samsonite die met je mee kan reizen. So, get moving, it’s party time!

Winactie

Helaas, deze winactie is voorbij

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Talita Kalloe
Talita