Article Header Dolce Gabbana
Review

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum

Door: Sharon
30/06/2016

Lief, bloemig en uitstekend passend bij je zomerse jurkje. Dat is Dolce van Dolce & Gabbana. Deze vrouwelijke en frisse eau de parfum is een tijdloos signature parfum. De geur combineert rijke, witte bloemen met houtachtige invloeden. Omdat Dolce fris en bloemig is kan je het parfum zowel overdag als naar een feestje dragen. Een leuke bijkomstigheid? De flacon is een prachtig accessoire in je beautystash of tas.

In volle bloei

Dolce is een bloemige geur die samengesteld is met de meest exclusieve ingrediënten. Wanneer je de geur opspuit, ruik je eerst de zoete invloed van neroli en papajabloem. Na een tijdje vervaagt de geur langzaam en ruik je een romantische combinatie van witte waterlelie, witte narcis en de witte amaryllis die Dolce zo uniek maakt. De specifieke amaryllis in Dolce is alleen te vinden in de Fynbos regio in Zuid-Afrika. De bloem heeft een vollere, rijkere geur dan witte amaryllissen uit andere plaatsen op de wereld. Deze fijne combinatie heeft natuurlijk ook een basis die bestaat uit warme houtnoten van kasjmierhout, muskus en sandelhout. De houtachtige invloeden maken Dolce een tikkeltje verleidelijk.

“Een heerlijk frisse geur met een vleugje zoet. Lekkere, verleidelijke geur!”

enthousiaste klant van bol.com

Het ultieme accessoire

Dolce heeft een ontzettend mooie, stijlvolle flacon. Het dikke glas en de groenige vloeistof van de eau de parfum maken samen een prachtige combinatie. Pas echt indrukwekkend is de dop die bestaat uit een witte bloem met roze knop omhelsd door een schattig strikje.

Smalle Image Dolce Gabbana

Van zonnige dag naar zwoele zomeravond

Zoals we al zeiden is Dolce geschikt voor zowel een zonnige dag op de boulevard als voor een feestje op een lange, zwoele zomeravond. Omdat het parfum fris is en niet al te sterk ruikt moet je deze geur wel eventjes opnieuw aanbrengen voordat je je in de feestende menigte mengt. Kortom, Dolce van Dolce & Gabbana is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer!

0001 Author Sharon
Sharon