Xelly Tutorial Header 00
Gespot door Xelly

Schipperspetten en een gezonder leven met kokos

Door: Xelly
9/09/2016

Afgelopen week had ik een aantal leuke projecten op mijn agenda staan. Zo maakte ik Nicolette van Dam en Lieke van Lexmond nog mooier, schoof ik aan bij een gezellig event Talkies Magazine, en spotte ik tussendoor ook nog een toffe fashiontrend voor jullie.

Schip ahoy!

Schipperspetten! Heb je ze al voorbij zien komen? Ik heb zelf een hele toffe gekocht bij een vintage winkeltje Marbles op de Haarlemmerdijk! Ze zijn nu weer helemaal hip. Ik moest eerst wennen maar nu vind ik het een heel leuk item om je outfit mee op te vrolijken! of een edgy twist te geven. Je hebt ze overal in verschillende kleurtjes en prints. Draag het met een coole lage staart, vlecht of gewoon lekker lonchy los!

1Xellypet

Kijk uit malloot.. Een kokosnoot!

Ik heb het al eerder gehad over kokos, maar steeds meer Healthy tentjes verkopen ook daadwerkelijk kokosnoten die ze meteen open hakken om op te drinken. Ik vind het heerlijk, en het staat stipt op nr 1. van mijn favoriete drankjes! Het hydrateert 2x zo snel dan water, gek he? Het schijnt namelijk zo te zijn dat wetenschappers hebben ontdekt dat het heel erg veel lijkt op bloedplasma! Het helpt overigens ook voor een mooi huidbehoud door de vitamine C en werkt tegen spierpijn! Het ziet er ook nog eens leuk uit op een foto! Alsof je hier honderden kilometers vandaan bent..

1Xellykokos

Till next time!

XOXO Xelly

Xelly2 1200
Xelly