Header Durex
Uitgelicht

Zo seks je snel weer het stof van je lakens

Advertorial
Door: Lot
27/09/2018

Wij zijn vóór meer pret in bed, maar door de dagelijkse hectiek schiet een goede beurt er vaak als eerste bij in. Jammer, en gelukkig ook helemaal niet nodig. Met de nieuwe Orgasm Night Box van Durex op je nachtkastje en onze tien spicy sekstips in the pocket, ben je zo weer op stoom.

10 x betere seks

Waarom braaf gaan zitten wachten tot je box gearriveerd is? Met deze tips kunnen jullie je alvast lekker uitleven.

1) Deze heb je hier misschien al eerder voorbij zien komen, maar omdat hij nou eenmaal relevant blijft gooien we hem er nog een keer in: trap je vrijpartij af en toe af met een massage. Als je daar een gel of olie voor gebruikt die geschikt is voor intieme zones en ook ingezet kan worden als glijmiddel, kun je het voorspel zo opwindend maken als je wilt. Durex heeft drie verschillende Play Massage 2 in 1 gels – een met stimulerende guarana-extracten, een met huidverzachtende aloë vera en een met de sensuele geurnoten van ylang-ylang.

2) Investeer in luxe beddengoed. Tussen frisgewassen satijnen lakens liggen alsof je in een hotel bent, is een enorme turn on.

3) Over hotels gesproken: boek een hotelkamer voor een paar uur in de middag en spreek af om apart aan te komen. Ook al zijn jullie al honderd jaar bij elkaar, door het stiekeme van zo’n date voelt de seks als nieuw.

4) Koop samen een seksspeeltje. Alleen al het idee dat jullie op een spannende missie zijn en iets nieuws gaan proberen, wakkert de zin in seks aan. Iets te heftig? Bestel wat online. Doe de gordijnen dicht, pak er een fles wijn bij en laat de voorpret beginnen. Op de dag van bezorging maken jullie de doos samen open en kan de inhoud worden ingewijd.

5) Ook zonder kinky toy kun je er een gezellige speeldate van maken in bed. Haal er wat condooms met ribbels, nopjes of smaakje, een stimulerende gel of een discrete pleasure ring bij, en jullie zijn wel even zoet.

7) Dit cliché is wetenschappelijk bewezen: draag je als vrouw de kleur rood, zien mannen je –onbewust – als enorm aantrekkelijk en gaat er bij hem meteen een seksbelletje rinkelen. En hoewel het andersom waarschijnlijk niet zo werkt, heeft het wel wat om hem te teasen met een rood setje lingerie, rode lipstick of rode nagellak. Wedden dat jouw libido er ook een duw in de goede richting van krijgt?

8) Uit weer een ander onderzoek is gebleken dat mensen die uitspreken wat ze lekker vinden in bed, hun seksleven een hoog cijfer geven. Vooral als je dit tíjdens de seks doet, schijn je op seksueel gebied heel tevreden te zijn. Als dirty talk niet jouw ding is, kan dit ook prima in wat meer bedekte termen. Of laat gewoon non-verbaal blijken wat het voor jou doet en wat absoluut niet.

9) De volgende keer dat jullie na een lange dag werken, koken, keuken opruimen en kinderen naar bed brengen op apegapen liggen voor de tv: spreek af dat er tijdens elke commercial break gevoosd gaat worden. Zodra het programma weer begint, geldt ‘handjes thuis’. Werkt ook tijdens online series kijken. Pak dan jullie moment bij het intro van elke nieuwe aflevering.

10) Zwaar onderschat tijdens het seksen: de bewuste kus. Zoenen met je bedpartner laat de intimiteit stijgen en stresslevels dalen, en daar heeft elke sekspartij baat bij. Bovendien brengen mannen via hun speeksel het hormoon testosteron over, en dat heeft een serieus libidoverhogend effect.

5) Soms is standje missionaris gewoon prima. Het kan niet elke avond feest zijn. Iets meer dan prima wordt het met een kussen onder je heupen, zowel voor jou als voor hem. Probeer maar eens. Ha, hoe voelt dat?

Het wordt een nacht om niet snel te vergeten met de Durex Orgasm Night Box naast je bed. Wat zit erin en wat kun je ermee?

· Durex Orgasm’Intense Gel: een van Durex’ bestsellers. Door een paar druppels van deze stimulerende gel op je clitoris te masseren, worden er zoveel lekkere sensaties teweeggebracht daar beneden dat je tot een explosief orgasme komt.

· Durex Orgasm’Intense Condooms: condooms speciaal voor haar, gehuld in een laagje van bovengenoemde gel voor afwisselend warme en koude tintelingen tijdens het seksen. Ribbels en nopjes zorgen voor extra stimulatie.

· Durex Pleasure Ring: maakt de seks nog intenser voor jullie allebei. En omdat hij de erectie sterker en steviger maakt, kun je veel langer doorgaan. Gemaakt van zacht, flexibel materiaal, waardoor hij makkelijk aan te brengen is.

Author Lot
Lot