Sinner header

Shinen op de piste met Sinner

Advertorial
9/12/2019

Een '540' doen op de piste? Cool! Maar je krijgt extra stijlpunten als je wintersport-gear on point is. Met SINNER zit dat helemaal goed. Het sport- en lifestylemerk heeft alles om jou voor te bereiden op een geweldige wintersport. En doet dat ook nog eens in stijl. Vooral de net gelanceerde Sin Valley skibril is een echte blikvanger. Daal snel af naar de onderkant van dit blog en ontdek hoe jij er eentje wint!

SINNER: klaar voor de wintersport

SINNER weet maar al te goed welke factoren er bijdragen aan een geslaagde wintersporttrip: een dik pak sneeuw, perfecte pistes, leuk gezelschap en natuurlijk goede wintergear. Dat laatste regelt SINNER voor je. Elk product is van hoogwaardige kwaliteit en uitgerust met de laatste technologieën voor de beste sportervaring.

Al sinds 1996 kleedt het Nederlandse merk zelfs de meest veeleisende wintersporters. In het assortiment vind je onder andere skibrillen, skihelmen, handschoenen, mutsen en zonnebrillen. Dus of je nou met een bloedgang over een net geprepareerde piste wilt knallen of gewoon op zoek bent naar bescherming tegen de kou: al je items voor de winter fix je bij SINNER.

Urenlang grenzeloos pisteplezier met de SINNER Sin Valley-skibril

Als fanatiek wintersporter weet je dat het weer in een mum van tijd om kan slaan. Met de SINNER Sin Valley-skibril laat je je niet zomaar van de piste laat slaan. Deze high-performance skibril met 100% UV-bescherming heeft een magnetisch kliksysteem. Komt er een sneeuwbui aan? Dan heb je in nog geen 5 seconden de andere (bijgeleverde) lens vastgeklikt. Zo heb je ook tijdens slecht weer goed zicht. Hoppa, en weer door!

Een skibril waarvan de lens beslaat, nét wanneer je een dikke afdaling maakt? Irritààànt. Gebeurt je niet als je de SINNER Sin Valleydraagt. Dankzij zijn geavanceerde ventilatiesysteem en anti-condenscoating zeg je voorgoed vaarwel tegen een beslagen lens. Ook is hij voorzien van superzacht, hypoallergeen schuim aan de binnenzijde. Dat betekent urenlang grenzeloos pisteplezier, zonder dat de bril vervelend gaat zitten.

Daarnaast heeft de skibril een band van elastisch materiaal die je makkelijk verstelt. Zo zit de bril altijd goed, ongeacht de helm die je draagt. Tot slot ziet de SINNER Sin Valley er sportief uit en is ‘ie er in verschillende kleuren. Maak je een flitsende indruk met de mat mosgroen óf ga je voor – altijd goed – mat zwart?

SINNER Sin Valley 1

Strakblauwe hemel of sneeuwstorm? De SINNER Sin Valley is een skibril voor ieder weertype.

SINNER Sin Valley winactie
Winnen!

SINNER Sin Valley-skibril

Helaas, deze winactie is voorbij!