Headermelano3
Nieuws

Wie zegt dat je mannen nodig hebt om sieraden voor je te kopen?

Advertorial
Door: Tara
7/11/2018

Een prince charming is altijd mooi meegenomen, maar je hebt ’m niet nodig om sieraden voor je te kopen. Die koop je gewoon voor jezelf. Als reminder voor wat voor een fantastische power vrouw je bent, bijvoorbeeld. Het Nederlandse label Melano Jewelry komt als gelegen. Ze schrijven op hun website: ‘Jij bent 100 vrouwen in 1 en wij maken sieraden voor al jouw persoonlijkheden.’

En dus kun je met de sieraden van Melano Jewelry eindeloos mixen en matchen. Hoe? Een groot deel van de sieraden van Melano is voorzien van een verwisselbaar concept. Dat betekent dat je de steentjes op de sieraden eraf kunt schroeven en kunt wisselen voor een ander steentje.

In Article Singles Day

Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen zijn voorzien van schroefdraad waardoor je de sieraden van Melano eindeloos kunt aanpassen aan stemming, stijl en gelegenheid. Want genoeg sieraden heb je natuurlijk nooit. Creëer op elk gewenst moment en in een handomdraai je eigen unieke sieraad door zelf een steentje te kiezen. Kijk, zo:

Melano heeft plenty of sieraden en honderden steentjes die je erop en eraf kunt schroeven. In verschillende materialen, kleuren en groottes. Of je nu een klassieke parel zoekt, liever een kristal hebt of de voorkeur geeft aan zirkonia. Het kan allemaal.

To all my (single) ladies!

Dat je echt geen lief nodig hebt voor de aanschaf van zilver of goud, daarvoor heeft Melano iets briljants bedacht, namelijk: de Single’s Day ringenset die bestaat uit de Trista-basisring, de Tina Heart-inschuifring en een bijpassend verwisselbaar steentje. Cheers to zelfliefde!

Winactie
Winactie

Helaas, deze winactie is voorbij

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Tara Foto
Tara