Opmaken Met Haast
How to

Snel opmaken: go's en no go's

Door: Marit
12/04/2017

Waarschijnlijk kennen we het allemaal wel: je hebt de tijd net verkeerd ingeschat en moet ontzettend haasten voor het feestje van je beste vriendin op zaterdagavond. Een aantal trucjes om je snel op te maken:

No stress

Eigenlijk is dit een beetje de story of my life… Nog snel even voor de spiegel staan om de laatste make-up bij te werken. De meeste boyfriends nemen je dit niet in dank af wanneer zij al een half uur op je staan te wachten. ‘Schat, kom je al?’ We weten zelf als geen ander dat we net dat uurtje eerder hadden moeten beginnen. Wij hebben de go's en no go's op een rijtje gezet als het gaat om opmaken met haast.

‘No go's'

Er zijn een aantal ‘no go’s’ bij het opmaken met haast:

  1. Begin niet aan rode lippenstift! Deze kleur moet je altijd heel precies aanbrengen en dit gaat in je haast vaak nog eens mis.
  2. Sla oogschaduw het liefst over, want dit duurt bijna al-tijd langer dan 5 minuten.
  3. Laat het krullen van je wimpers even achterwege. Ga het vooral niet doen als je al je mascara op hebt gedaan en je denkt dat je nog even snel de krul erin kunt zetten. Je wimpers kunnen blijven plakken en daar willen we het gevolg niet van meemaken..

‘Go's'

  1. Ook zonder make-up kan je er fris en verzorgd uitzien. Zorg dan wel dat je wat water op je gezicht gooit om die slaperigheid eraf te wassen. Smeer er nog snel een crème op en klaar!
  2. Voordat je toch met make-up gaat beginnen, is het belangrijk dat je de producten die jij wilt gebruiken al klaar legt voor de start. Dit voorkomt dat half uur zoeken naar je poederkwast.
  3. Ga voor de producten die jou het meest fris eruit laten zien: concealer, mascara en blush.
  4. Gebruik een foundation die gemakkelijk te smeren is. Denk maar aan BB cream. Hier heb je de primer, concealer en foundation in dezelfde editie.
  5. Transparante lipgloss is gemakkelijk en snel aan te brengen en zo ziet bijna niemand dat je toch nog snel iets aan je lippen hebt gedaan. De Max Factor Lipfinity Eternal Nude heeft een nude kleur en transparante gloss in 1 lipgloss, ideaal dus!
14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit