Sony Header 2
Uitgelicht

Maximale bewegingsvrijheid met Sony’s draadloze sportoordoppen

Advertorial
18/06/2018

Yes, het is weer zomer! Dus hoppa, huispak uit; sportoutfit aan! En welke gadget mag er dan niet ontbreken? Juist, een setje giga-goede oordoppen voor jouw sportmuziek. Want de juiste tracks tillen je work-out naar een hoger plan. Met Sony’s draadloze sportoordoppen heb je maximale bewegingsvrijheid én het beste geluid.

Inarticle Sony

Weg met draden

Het overkomt de besten (lees: de auteur van dit stuk). Ren je met een vliegende vaart door het park, blijft de draad van je koptelefoon plots achter een laaghangende tak hangen. Gênant én funest voor je koptelefoon. Gelukkig zijn daar nu de draadloze in-ear sportoordoppen van Sony. De oortjes van de Sony WI-SP500 en de Sony WI-SP600N zijn met elkaar verbonden door een comfortabele nekband. En de Sony WF-SP700N True Wireless sportoordopjes zijn zelfs helemaal draadloos. Dat betekent: geen gehannes met draden en dus alle focus op je work-out. Bewegingsvrijheid, blijheid.

Eye of the Tiger

Wat is jouw favoriete sporttrack? Of je nou lekker gaat op Till I Collapse van Eminem (volgens Spotify het meest geluisterde work-out-nummer van 2018) of op Eye of the Tiger: je streamt ze via Bluetooth en je kan de oortjes ook heel eenvoudig koppelen via NFC. Afspelen, pauzeren of het volume aanpassendoe je met de knoppen op de kabel (bij de WI-SP500 en WI-SP600N) of op het oortje zelf (bij de WF-SP700N). Simpel zat.

Getting things done

Ben jij zo’n wonderlijk figuur die tijdens het hardlopen nog even wat werkdingetjes afhandelt of een afspraak met de kapper inplant? Respect! Dan ben je vast blij om te horen dat Sony’s draadloze sportoordoppen een ingebouwde microfoon hebben. Bellen doe je dus zonder daarvoor de telefoon uit je zak te halen. Daarnaast kun je via de ingebouwde microfoon ook de spraakassistent van je telefoon bedienen. Zo blijf je zelfs tijdens je work-out op de hoogte van inkomende berichten of een aankomende regenbui zonder dat je je telefoon hiervoor in je handen hoeft te houden.

Geen nattigheid tijdens een buitje

Jammer voor de minder fanatieke sporters onder ons: met de draadloze sportoordoppen van Sony is een bui geen excuus meer om binnen te blijven. Ze zijn namelijk spatwaterdicht (IPX4) en dus kunnen regen en zweet geen kwaad. De rubberen oordopjes van de Sony WI-SP500 en Sony WI-SP600N zijn zo ontworpen dat ze goed in je oren blijven zitten. Ook als het zweet met bakken van je lijf gutst. En dankzij de zogeheten steunfitting zitten de Sony WF-SP700N in ieder oor als gegoten.

De Sony WI-SP500 draadloze sportoordoppen - drie pluspunten:

  • Ze zijn een lust voor het oog én het oor. Naast zwart, kun je ook kiezen voor de kleuren roze, wit en geel.
  • De oordopjes sluiten je oor niet volledig af. Hierdoor blijf je altijd een beetje omgevingsgeluid horen. Dat is fijn én veilig, bijvoorbeeld tijdens een buitentraining.
  • Voor een marathon aan het trainen? Geen probleem, met een opgeladen batterij houden de oortjes het tot wel acht uur vol. Opladen doe je met de meegeleverde stekker en USB-kabel.

De Sony WI-SP600N draadloze sportoordoppen - drie pluspunten:

  • Met de Sony WI-SP600N bepaal jij hoe je jouw muziek hoort. Ga je voor volle focus? Zet de noise cancellation aan om niks anders te horen dan je eigen muziek.
  • Ben jij het liefst één met de elementen, maar dan wel met een muziekje op? Easy, zet de oordopjes in de modus ‘omgevingsgeluid normaal’ en je hoort de wind langs je oren suizen. Op pad met een trainer? Dan kies je voor de modus ‘omgevingsgeluid stem’ om geen enkele aanwijzing te missen.
  • Ook bij de WI-SP600N heb je de keuze uit vier hippe kleuren: zwart, geel, roze en wit.

De Sony WF-SP700N True Wireless sportoordoppen - drie pluspunten:

  • Deze oordoppen (zwart, wit, roze of geel) zijn helemaal draadloos en bieden je, net als de WI-SP600N, de mogelijkheid om te kiezen tussen noise cancellation en de modus ‘omgevingsgeluid normaal’ of ‘omgevingsgeluid stem’. In de omgevingsgeluidmodus kun je auto's aan horen komen, zo sport je ook in het verkeer lekker veilig.
  • Superhandig: de oordoppen komen met een compact opbergdoosje dat ook nog eens fungeert als oplader. Dankzij dit systeem heb je dik negen uur luisterplezier.
  • Je kunt de oordoppen koppelen aan de Headphones Connect-app om je favoriete geluidsinstellingen te kiezen.
WInactie

Win de Sony WF-SP700N True Wireless sportoordopjes

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.