1Headermirrornails
Nieuws

Spiegeltje spiegeltje op mijn hand…

Door: Sharon
8/09/2016

Gespot op Instagram: holografische en spiegelende manicures die er prachtig uitzien. Klinkt ingewikkeld? Niets is wat het lijkt, ook jij kan deze magical manicure maken.

Deze gave manicure is geschikt voor zowel overdag als naar een feestje. Dat het gemakkelijk te maken is, is natuurlijk mooi meegenomen. Op Instagram zien we al veel varianten op de mirror manicure. We zien verschillende kleuren, een enkele nagel met dit effect, of zelfs een regenboog aan glitters.

Hoe je dit nou doet?

Makkie. Je begint de manicure met een peel off basecoat. Deze basecoat maakt het mogelijk om nagellak te verwijderen zonder remover. Omdat je met permanent markers werkt, is remover minder geschikt voor het verwijderen. Na het aanbrengen van de basecoat, breng je een mooie laag donkere nagellak aan. Vervolgens gebruik je een oogschaduwkwastje en wat glitterpoeders voor je nagels om een zilver effect te creëren. Lak je nagels met een gel basecoat. In plaats van een speciale lamp te gebruiken, kan je ook een LED zaklichtje gebruiken.

Lekker kleuren

Nu kan je aan de slag met permanent markers! Kies de kleuren die je leuk vindt en leef je uit. Pak nu een striper tool, dip deze in wat alcohol en mix de kleuren door elkaar. Ready to rock!

Nog niet overtuigd? Deze video laat zien hoe gemakkelijk je deze trend overneemt! Twi_Star
0001 Author Sharon
Sharon