Spijkers En Spijkers Make Up Look Xelly 1 Header
Get The Look

Spijkers en Spijkers make-up by Xelly

Door: Annick
15/07/2016

Terwijl menig modeminnend hartje sneller klopte front-row bij Spijkers en Spijkers, bevond Xelly zich achter de schermen als Chef de Cabine van onze eigen fashionshow. Samen met het FashionWeek team maakte zij twee hippe looks waar je komend seizoen met een gerust hart mee op een feestje kunt verschijnen.

Zonnig geel

Niet iedereen slaakt een kreet van wow, bij het zien van deze kanariegele ooglook. Toch zien we steeds meer felle tinten op het oog, waarbij de huid en de lippen alleen glans bevatten, ook wel strobing of contouring genoemd. Met deze nieuwe techniek blijft de huid juist extreem fris en kunnen ogen net even wat extremer aangezet worden dan gewend. Als je voor een felle kleur op je ogen gaat, kies dan voor een product met een creamy basis zodat je met je smudge kwast de oogschaduw goed kunt vervagen. Geel kan natuurlijk op ieder oog, maar met name bruine of bruingroene ogen vallen meer op met een frisse gele tint.

Spijkers En Spijkers Make Up Look Xelly

Blauw oog


Blauw is het nieuwe zwart, en met blauw, bedoelen we ook echt blauw! Wie de outfits van de zusjes Spijkers & Spijkers goed heeft bewonderd afgelopen vrijdag, is het blauw in de collectie zeker niet ontgaan. Blauwe oogschaduw rules en misstaat zeker geen enkel oog, maar kleur wel binnen de lijntjes. Als je deze intense kleur te ver boven je arcadeboog aanbrengt, kun je het 'Bassie' effect krijgen en lijk je niet op the next supermodel, maar meer op een clown.

Author Annick
Annick