Tnf Header3
Get The Look

Move Mountains: de nieuwe, stoere sportcollectie van The North Face

Advertorial
Door: Merel
24/04/2018

Dacht je dat outdoor sporten als bergbeklimmen alleen voor mannen waren? Think again! The North Face heeft dit perfect begrepen en besteedt daarom in hun nieuwe collectie aandacht aan sportieve powervrouwen met succes in een mannenwereld. Ook als je niet wilt bergbeklimmen, maar gewoon in shape wilt komen voor de zomer is de sportcollectie van The North Face een echte aanrader.

Bergen verzetten

The North Face is een van de meest vooruitstrevende merken in de outdoorwereld. Dat is niet alleen terug te zien in de kwalitatief hoogstaande producten, maar ook in de nieuwe campagne ‘Move Mountains’, waarin verschillende vrouwelijke rolmodellen het gezicht zijn van dit outdoormerk.

Alpinist Hilaree Nelson, bergbeklimmers Ashima Shiraishi en Margo Hayes en hardloper Fernanda Maciel beoefenen dan wel verschillende sporten, ze hebben één ding gemeen: dankzij hun doorzettingsvermogen zijn zij de beste in hun categorie en laten ze zien dat vrouwen prima in staat zijn om ook aan stoere ‘mannensporten’ te doen.

De stijl van Margo

Margo Hayes is dus een van de ambassadrices van The North Face en dat is niet voor niks: sinds ze in 2008 begon met klimmen, is ze snel een consistente podiumfinisher geworden in sport- en boulderwedstrijden over de hele wereld. Bovendien is ze regerend nationaal kampioen in sportklimmen voor vrouwen!

Ondanks deze sportieve successen is deze powervrouw niet naast haar schoenen gaan lopen. Dankzij haar nuchtere en bescheiden karakter kreeg ze de 'The North Face Young Gun Award' toegekend. The North Face had dan ook geen betere ambassadrice uit kunnen kiezen voor hun nieuwe sportcollectie.

Margo Moves Mountains

Favo outfits

Of je nou aan het fietsen, bergbeklimmen of aan het hardlopen bent, de juiste outfit is van groot belang voor een optimale sportprestatie. Ter inspiratie vroegen wij Margo om haar twee favoriete outfits met ons te delen. Hier komen ze:

Outfit 1

Bij buitensporten is belangrijk om je goed aan te kleden en je door middel van je outfit voor te bereiden op verschillende weertypen. Margo kiest er vaak voor om naast een t-shirt met korte mouwen, ook een trui en een jas aan te doen. Vooral een jas kan goed van pas komen tijdens de regen en als het te warm is, kun je deze altijd nog om je middel knopen.

Outfit 2

In plaats van een hoodie kun je ook kiezen voor een vest om je te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Tip: dit t-shirt is sportief én heel stijlvol!

Rugzakken

Om je outfit compleet te maken, kun je ervoor kiezen om een bijbehorende rugzak aan te schaffen. Een rugzak van The North Face is geschikt voor elke gelegenheid. Zo kun je hem gebruiken voor sportieve activiteiten, maar hij is ook erg handig om mee te nemen op een citytrip.

Merel
Merel