Sparkelendepartyparfums
Uitgelicht

Sprankelende parfums om mee terug te blikken op 2016

Door: Conny
30/12/2016

Er zijn van die parfums die de overgang van Oud naar Nieuw een symbolisch randje geven. Met deze uiteenlopende parfums reflecteer je op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Deze parfums doen je denken aan gebeurtenissen van het afgelopen jaar, maar draag je ook in het nieuwe jaar als een sprankelend geurenwolkje.

Zoet als heimwee

Heb je heimwee naar mooie herinneringen van afgelopen jaar? Misschien heb je meer bereikt dan je van tevoren gedacht had en blik je daar triomfantelijk op terug. Of wie weet heb je een mooie reis gemaakt waar je graag aan terugdenkt. Sweet memories koester je met een bijpassende geur. Ga voor lekker zoet met Bonbon van Viktor & Rolf, voor verslavend met Addict van Dior of zwijmel weg bij de gedachte aan je avonturen met YSL Mon Paris.

Sprankelend als een frisse start

Was het afgelopen jaar nou eigenlijk geen topjaar en sta je te popelen om met een frisse start het nieuwe jaar in te gaan? Of weet je dat het aankomende jaar helemaal jouw jaar wordt op zowel zakelijk als privégebied? Focus dan op frisse geuren die symbool staan voor een nieuwe start. Be Delicious van DKNY is een klassieke, frisse geur die je zintuigen scherp houdt of kies voor Aqua di Gioia van Armani voor het gevoel van een duik in het diepe. Wie bloemig en fris graag combineert, draagt het vrouwelijke White van Michael Kors.

Intens als liefde

Misschien was 2016 wel het jaar waarin je jouw grote liefde hebt ontmoet of het jaar waarin je ten huwelijk bent gevraagd. Liefde werkt betoverend en kan ook in kleine dingen zitten: die zomervakantie met je gezin waarin even niets hoeft, een vrije middag waarop alles perfect lijkt of steun op moeilijke momenten uit onverwachte hoek. Vier de liefde op elke denkbare manier met geuren zoals het intense Alien van Thierry Mugler, het meer romantische Le Parfum van Elie Saab of het klassieke en vrouwelijke La Petite Robe Noir van Guerlain.

Intenseliefdesparfums

Innemend als je naasten

Heb je veel gehad aan je familie en vrienden tijdens het afgelopen jaar? Prijs jezelf gelukkig wanneer je een kring van warme mensen om je heen hebt, want dat is niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt. Waarborg dat warme en intieme gevoel met innemende parfums die puur en daadkrachtig zijn. Zo is Chanel No.19 Poudre for Women een warme, poederachtige geur waar je in kunt cocoonen. Noa van Cacharel is een onschuldig parfum met een cripsy noot voor wie alles graag helder ziet en Pure Vanilla van DKNY is een zacht parfum vol vanille en roos dat je als een zachte sjaal om je heen draagt.

Author Conny
Conny