De Stijl Tas Valentijns Editie
Win de stijl-tas

Stijl-tas: De Valentijnseditie

Door: Esmée
22/01/2017

Binnenkort staat Valentijn weer voor de deur. Een uitgelezen kans om jezelf en je partner te verwennen met leuke goodies. Speciaal voor de lovebirds onder ons stelden wij een Stijl-tas samen met leuke artikelen voor jou en iets leuks voor je vriend.

What's in the bag?

 • Givenchy Amarige
  Deze geur is perfect voor 's Avonds, wanneer je een avondje op stap gaat. Kostbare houtsoorten aan de basis zorgen voor een gepassioneerde geur onder een geurig hart van mimosa, gardenia en aalbes met roos in de top.
 • L'Oréal Paris Gold Obsession Rouge Gold
  De nagellak heeft net wat anders dan andere lakjes, namelijk een vleugje goud. Perfect dus om te dragen tijdens je date op Valentijn
 • Estee Lauder Sumptuous Extreme
  Deze mascara zorgt voor mooie lange wimpers. Hij houdt zweet, regen en water tegen. Zelfs de kortste wimpers geeft de Sumptuous Extreme volume en een verleidelijke krul.
 • TOV Essentials
  Om je sieraden stash wat te vullen, hebben we ook een gouden TOV Essentials armbandje voor jou!
 • Davidoff Cool Water for Men
  Deze geur is natuurlijk perfect voor je vriend. Het is een mannelijke, frisse en zeker sportieve geur en al jaren een bestseller.

Winnen?

 1. Volg ons op Instagram: @stijlbolcom
 2. Mail naar stijl@bol.com o.v.v. 'Win de Valentijn Stijl-tas' en vertel waarom jij deze Stijl-tas moet winnen! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden. Op 10 februari maken wij de gelukkige winnares bekend.
Img 3240
Esmée