Headereastpak
Uitgelicht

Stijlvol en smart op reis met koffers en reistassen van Eastpak

Advertorial
Door: Conny
3/12/2018

Ga je naar de winterzon of boek je een citytrip naar een winterse stad? Zorg ervoor dat je bagage alvast klaar staat en kies voor de stijlvolle en super handige koffers en bagage van Eastpak.

Koning van het reizen

Eastpak staat bekend als de koning van het reizen en heeft een zeer uitgebreide collectie koffers, tassen, rugzakken en travel accessoires die jouw reis soepel laten verlopen. Of je nu reist voor je werk of voor je plezier, een lange reis of korte trip voor de boeg hebt: Eastpak heeft altijd een passend model reisbagage voor jou.

Meegroei bagage

Ga je kerstinkopen doen in Londen, een weekend met je liefde naar Berlijn of heb je een vriendinnenweekend naar Barcelona op de planning? Ga dan voor het Tranverz S model dat als handbagage mee het vliegtuig in mag en kan uitbuiken door de verstelbare riemen.

Wel zo fijn, want zo kan je altijd meer mee terugnemen dan verwacht. En thuis kan hij plat worden opgeborgen, wat ook niet onbelangrijk is wanneer je graag ruimte bespaart in je kast.

De iconische tas is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor verschillende soorten reizen; de Tranverz S voor city trips, de Tranverz M voor korte trips en de Tranverz L voor langere afstanden. De M en L zijn er ook in de Strapverz uitvoering met riemen op je rug, zodat je de trolley ook als backpack kunt vervoeren. Dat is nou wat we noemen super handig!

Bagage voor een verre reis

Vlieg je naar Bali, Costa Rica, Mexico, New York of een andere mooie verre bestemming en neem je bijvoorbeeld kwetsbare accessoires mee zoals hoeden, pakken en mooie jurken? Ga dan voor de Tranzshell koffers. Die zorgt dat je kleding en accessoires deuk- en kreukvrij de reis doorkomen.

De Tranzshell serie bestaat harde koffers die gemaakt zijn van schuim en textiel. Die mix creëert een flexibele, beschermende toplaag die praktisch onverwoestbaar is. En de vier wieltjes roteren 360 graden, dus je verplaatst je een stuk sneller. Ideaal wanneer je moet rennen om je vlucht te halen of wanneer je met je koffer nog een stuk moet lopen voordat je bij je hotel aankomt.

Ook deze koffers zijn beschikbaar in 3 maten; Tranzshell S, Tranzshell M en Tranzshell L.

De onverwoestbare kwaliteit van Eastpak

De modellen van Eastpak zijn niet alleen mooi, ze zijn ook stil, praktisch, veilig, sterk en glijden over de straat door het soepele 360° draaibaar wielsysteem. De Tranverz koffer/reistas van Eastpak is door kwaliteitskrant Trouw als stilste koffer getest. Met meer dan 20 kleuren om uit te kiezen, is er altijd een kleur die past bij jouw persoonlijke stijl. Het waterafstotende materiaal en het slot zorgen ervoor dat dit je all-time favorite reisbuddy wordt.

Winactie

Win zo'n toffe Eastpak Tranverz koffer

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn persoonlijk benaderd.

Author Conny
Conny