Shutterstock 735367750
Trending

Waarom je na het lezen van dit artikel een nieuwe koffer wilt

Door: Tara
16/07/2018

Je gaat op reis en je neemt mee… veel te veel spullen. En die spullen moeten ergens in. In een koffer, bijvoorbeeld. Of een reistas. Of een fanny pack. Op een rij: de beste, handigste, meest gebruikvriendelijke exemplaren du moment.

Bijna niets irritanter dan een koffer op twee in plaats van vier wielen, een reistas die bestaat uit een groot gat waarin alles zoekraakt, een fanny pack waar je paspoort nét niet in past. Het leed dat goedkoop heet. Komende vakantie pak je het anders aan. Out with the old, in with the practical new. En, jazeker, we hebben ook op uiterlijk geselecteerd.

De beste koffers voor op reis

D’r zijn een paar dingen waar een goede koffer aan moet voldoen: hij moet rollen, liefst op vier wielen, hij moet licht zijn, hij moet een stevig uitschuifbaar handvat hebben (en dus niet zo’n zuchtend wiebelding) en hij moet tegen een stootje kunnen.

Deze exemplaren kwamen door de keuring en slaan geen gat in je reisbudget:

De beste tassen voor op reis

Tassen voor op reis. Reistassen zo je wilt, of backpacks, of rugtassen. Als er íets is wat een reistas moet zijn, dan is het praktisch. Is ’ie dat niet, dan is het mooi geen reistas, maar een onding. Let bij zo’n type tas op het aantal liters, op extra vakjes, op het rugpand, op (compressie)riemen, op waterbestendigheid en op alle andere zaken die voor jouw reis van belang kunnen zijn.

Onderstaande tassen zijn het overwegen waard:

De beste fanny packs voor op reis

Ja, lach maar. Maar een fanny pack is naast hartstikke hip, ook hartstikke handig. Een paar wapenfeiten: de fanny pack is het perfecte tasje voor je portemonnee, je paspoort, je telefoon en je boardingpass. Met een fanny pack hoef je a) mooi die rugtas niet meer van je rug te halen, b) niet je koffer open te trekken, en c) je geen ongeluk te graaien in die reistas. Halleluja? Halleluja!

Op deze fanny packs hebben we een oogje:

Tara Foto
Tara