Header Stijlvolle Zonwering
Kort verhaal

Deze stijlvolle zonwering beschermt je tegen de zon

Door: Merel
9/07/2017

In de maanden juli en augustus kan de zon fel schijnen. Om ervoor te zorgen dat je niet verbrand moet je je natuurlijk altijd goed insmeren, maar er zijn ook andere manieren om je te weren tegen de felle stralingen. Met onze suggesties kun jij je straks op een stijlvolle manier beschermen tegen de brandende zon.

Hoeden

Bij stijlvolle zonwering denk je natuurlijk meteen aan de grote, ronde hoed (ook wel ‘floppy hat’ genoemd). Deze hoed is makkelijk te combineren met de rest van je outfit, beschermt je goed tegen de zon en geeft je look een classy touch. Ook is hij ideaal voor de lazy girls onder ons: als je geen zin hebt om je haar te doen, zet je deze hoed op je hoofd en kun je zonder moeite de deur uit.

Een andere variant is de strohoed. Bij het zien van deze hoed krijg je meteen associaties met zon, zee en strand. Perfect voor de zomer dus! Strohoeden zijn altijd moeiteloos chique en kunnen je goed beschermen tegen de UV-stralen.

Tip: ga je naar een festival? Pimp je hoed dan door er een bloemenkransje of een stoer sjaaltje omheen te doen.

Sfeer Stijlvolle Zonwering

Baseball caps

De basic baseball cap is weer helemaal terug in het straatbeeld. Dit hoofddeksel geeft je look een sportieve twist, maar je kunt hem ook in andere varianten dragen. Denk aan een cap van leer, of met pailletten. De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt de baseball cap bijvoorbeeld dragen tijdens het sporten, maar ook op een festival kun je er prima mee uit de voeten.

Sfeer 1 Stijvolle Zonwering

Zonnebrillen

De good old zonnebril kan natuurlijk niet in deze blog ontbreken. Ook hier zijn weer veel verschillende trends in te spotten. De oversized zonnebril zorgt ervoor dat je er net wat glamoreuzer uitziet en ook met ronde glazen zit je deze zomer goed. Bovendien is de pilotenbril een stijlvolle, tijdloze manier om je ogen te beschermen.

Sfeer 2 Stijlvolle Zonwering

Sjaals om je hoofd

Deze optie is misschien wat minder gangbaar, maar als we de modeblogs moeten geloven een echte trend voor deze zomer. Het idee is dat je een kleurrijke sjaal strak om je hoofd heen bindt. Vervolgens bindt je de sjaal af op de boven- of rechterkant van je hoofd in plaats van, als een piraat, op de rug. Op deze manier bescherm je je haar tegen de straling van de zon, vooral handig als je je lokken net geverfd hebt!

Merel
Merel