Header Victoria Secret
How to

5 tips voor een summer body, om (misschien wel) net zo strak te worden als de angels van Victoria's Secret

Door: Marit
21/03/2017

We willen het (bijna) allemaal wel: er net zo strak uit zien als de modellen van Victoria's Secret. Maar in de realiteit blijkt het toch lastig om in het weekend die lekkere borrelhapjes te laten staan. Wij zullen je een aantal tips geven hoe je toch richting jouw net wat strakkere summer body kunt gaan.

Summer body

Denk je aan een strak lichaam, dan kom je al snel bij de Victoria's Secret Angels uit. Maar het is een bijna onmogelijke taak om dit lichaam te bereiken. Je moet er veel voor over hebben om net zo slank en strak te worden als deze dames. Dat ene stukje taart op die verjaardag van aanstaande zaterdag kun je dus maar beter laten staan..

Het vergt een strikt dieet en een zwaar sportprogramma om een giga strak lichaam te bereiken. Wij zullen je een aantal voedings- en sporttips geven om je net dat duwtje in de rug te geven voor een goede start richting aankomende zomer. Het gaat immers om een balans tussen voeding en sport.

Article Victoria Secret

Afvaltips

1. Zorg voor voldoende vocht
Het is belangrijk dat je voldoende vocht binnen krijgt gedurende de dag. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water op een dag. Hierdoor blijft de doorstroom van je lichaam goed op peil. Wanneer je meer water drinkt, zorgt dit ook voor een snellere stofwisseling waardoor je lichaam de gifstoffen sneller kan afvoeren en meer tijd heeft om zich bezig te houden met vetverbrandingspraktijken..

2. Combi cardio en krachttraining
Het is de uitdaging om een training te combineren met cardio en krachtoefeningen. Bij cardio zorgt de intensieve training ervoor dat je over een lange tijd een verhoogde hartslag hebt. Zelfs na je training draait je lichaam nog door op vetreserves. Bij krachttraining zijn dames vaak bang om snel (te) gespierd te worden. Maar integendeel, je verliest eerst het overtollige vet voordat de spieren worden gekweekt. Ook in je rust verbruik je nog steeds calorieën na een intensieve krachttraining. Combineren dus!

3. Weight Care Havershakes
De nieuwe Weight Care drinkmaaltijden en shakes hebben meer smaak gekregen dan hun voorgangers. Dit voorkomt een smaakloos drankje waar je liever niet aan begint om af te vallen. Maar met deze nieuwe smaakvolle lijn verlies je snel en effectief kilo’s voor een goede start van de zomer. Probeer bijvoorbeeld eens deze Weight Care Havershake aardbei en banaan als een goede vervanger voor een lunch- en/of avondmaaltijd.

4. Killerbody Dieet
In het boek Killerbody van Fajah Lourens laat ze zien hoe jij binnen 12 weken (perfect moment om nu te beginnen) weer back in shape bent. Ze licht de ultieme combinatie van sport en voeding uit en met handige sportschema's en veel snelle recepten verlies jij ongeveer één kilo per week.

5. Groene smoothies
Tegenwoordig is het heel normaal om je lichaam een kickstart te geven en te starten met een gezonde groene smoothie. Het groene smoothie boek van Jennifer en Sven heeft 30 groene recepten voor jou klaarstaan die jouw lichaam een gezonde boost geven en je lichaam reinigen. Op naar een gezonder en strakker lichaam!

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit