Header Swisse 1 2
Uitgelicht

Voedingssupplement nodig? Ontdek het Swisse verschil

Door: Lot
25/09/2017

We slikken voedingssupplementen bij de vleet en toch weten we lang niet altijd wat we daarmee precies binnenkrijgen. Bij Swisse zijn ze daar tenminste duidelijk over: alleen maar goede stoffen! Nog meer goed nieuws: tot en met 4 oktober 2017 ontvang je bij bol.com 50% korting op Swisse multivitaminen.

Nummer 1 multivitaminenmerk

Het liefst bruis je natuurlijk het hele jaar van de energie en de levenslust zonder dat je daar iéts voor hoeft te doen. Maar ja, ineens zit die verdraaide ‘r’ weer in de maand, is het gekkenhuis op je werk of ontbreekt het je gewoon even aan powerrrr. Dan is er niks mis met wat extra support in de vorm van een supplement, vooral niet als je voor kwaliteit gaat. Het Australische wellnessmerk Swisse heeft het tot zijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en gelukkig te leven. Vinden wij mooi, vooral omdat ze dat op een eerlijke manier doen – met de nodige vitaminen en mineralen, maar ook met heel veel kruiden (daarover zo meer).

In eigen land zijn ze al jaren het nummer 1 multivitaminenmerk, en ook hier groeit de fanclub. Het assortiment is breed en overzichtelijk, dus je haalt er zo uit wat je lichaam (of geest) nodig heeft, of dat nou dagelijks is, of alleen voor een bepaalde periode. Goed om te weten: behalve multivitaminen hebben ze ook producten voor specifieke aandachtsgebieden. Je lever bijvoorbeeld (handig tijdens het detoxen), weerstand, mentale rust, hart en vaten, botten en spieren, er is zelfs een subcategorie ‘beauty’ ter bevordering van de schoonheid van binnenuit – jawel.

7 x kruidenleer

1. Citroenmelisse
Ondersteunt de spijsvertering, helpt je te ontspannen en krikt je mentale welzijn op.

2. Gember
Ook een goede voor je spijsvertering, maar helpt daarnaast misselijkheid de kop in te drukken. Handig als je zwanger bent of reisziek (of allebei, in dat geval zouden we ‘m zeker even onthouden) .

3. Hop
Helpt je te ontspannen, beter te slapen en bevordert de eetlust.

4. Koreaanse Ginseng
Zorgt voor meer vitaliteit en minder vermoeidheid, zowel lichamelijk als mentaal. Ook houdt het je bloedsuikerspiegel in balans.

5. Brandnetel
Bevordert de werking van de urinewegen en verlicht gewrichtspijn.

6. Echinacea
Bekend om zijn immuunsysteem-ondersteunde werking.

7. Sarsaparilla
Houdt je huid mooi en je gewrichten gezond.

Onze favoriete Swisse supplementen:

Swisse Magnesium

Voel je je al geruime tijd moe en lusteloos, dan zou het best kunnen zijn dat je lichaam even meer behoefte heeft aan magnesium. Swisse Ultiplus Magnesium bevat magnesiumcitraat, een vorm van magnesium die gemakkelijk door je lichaam wordt herkend en opgenomen. Samen met vitamine B6 zorgt het ervoor dat je energielevels stijgen en de vermoeidheid minder wordt. Bovendien dragen ze allebei bij aan de werking van de spieren en het functioneren van het zenuwstelsel.

Ben je behalve moe ook wel eens neerslachtig, dan kun je ook Swisse Energie-B complex proberen. Deze uitgekiende mix van magnesium en onder andere vitamine C, B2 en B12 draagt bij aan een goede stemming, betere concentratie, minder vermoeidheid en meer geestelijke balans.

Swisse Haar Huid Nagels

Dit supplement bevat alle mineralen en vitaminen die huid, haar en nagels kunnen gebruiken om mooi en gezond te blijven van binnenuit – namelijk zink, vitamine C en biotine. Het helpt bij de vorming van collageen (het stofje dat je huid glad en stevig houdt), beschermt lichaamscellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en maakt breekbaar haar en broze nagels weer sterk.

Sfeer 2 Swisse

Swisse Vrouw Multivitaminen

De 46 vitaminen, kruiden en mineralen hierin zijn nauwkeurig afgestemd op de behoeften van het vrouwelijk lichaam. Dat kan namelijk best wat assistentie gebruiken bij het sterk houden van botten, hart, huid, haar en nagels. Ook je afweersysteem en energiehuishouding worden erdoor ondersteund, net als de aanmaak van rode bloedcellen en collageen. Je kunt een potje winnen om te proberen, scroll even door naar de actievoorwaarden onderaan de pagina.

Nieuwsflits: de Swisse Haar Huid Nagels en Man en Vrouw Multivitaminen zijn nu ook in half jaar- en jaarboxen bestelbaar op bol.com. Handig om in één keer een wintervoorraad mee aan te leggen.

Sfeer 1 Swisse
WIN

Een potje Swisse Vrouw Multivitaminen

Wij mogen tien potjes Swisse Vrouw Multivitaminen (t.w.v. € 26,99) weggeven! Goed voor twee hele maanden, want er zitten 60 tabletten in, één voor elke dag. Mail je gegevens naar stijl@bol.com o.v.v. 'Swisse Multivitaminen' en je krijgt vanzelf bericht als je een van de gelukkigen bent.

Author Lot
Lot