Tasje Erbij Header Midsize 2412X1732
Kort verhaal

Handtasje d'r bij?

Nu de zomerse temperaturen steeds vaker om de hoek komen kijken is het tijd voor een trendy it-bag. Heb jij al een nieuwe favoriet gevonden? We zetten de drie zonnigste trends voor je op een rij.

Every fringing thing is possible

Vrolijke en speelse franjes zijn hot and happening. Natuurlijk is deze trend wel bekend, maar deze zomer mogen de kwastjes en draadjes in allerlei kleuren gezien worden. Of je nu kiest voor standaard suede tierelantijntjes, of je liever uitleeft met kleurige variaties, the choice is all yours. Van de hand van designer Rebecca Minkoff zien we fringes all the way en in vrolijke, zomerse tinten. Vind je dit iets te heftig? Dan kan je ook kiezen voor een subtiele franje aan de rits van je tas. Naast al deze ontwerpen zie je verschillen in de grofheid van de franjes, die varieert van subtiel tot buitengewoon uitgesproken. Zoals je waarschijnlijk al wel door hebt, is alles mogelijk met deze klassieke, veelzijdige en zomerse trend.

Tasje Dr Bij Large Image01

Aan de ketting

Stoer en classy? Check! Een kettinkje aan je tas is niet alleen praktisch voor het dragen, het maakt jouw look meteen een stuk interessanter. Want op welke manier je ook voor deze trend kiest, een edgy chain doet zeker stoer aan. Kies voor zacht en stoer tegelijk door zoete pastelkleuren te combineren met zilver, of ga ultiem stijlvol met een zwarte tas aan een gouden draadje. Natuurlijk kan je ook helemaal kleurrijk gaan, en een tas aanschaffen met dezelfde kleur als de ketting. Dit hoeft niet per se goud of zilver te zijn, ook felle of zachte kleuren zijn helemaal hot. Aan de ketting is dus voor deze keer geen straf!

Tasje Erbij 4 1000X581

Teeny tiny

Niemand gaat nog ergens heen zonder haar best buddy: de smartphone. Helaas lijken onze broekzakken en jaszakken steeds kleiner te worden, en de telefoons steeds groter. Waar je oude vertrouwde Nokia nog makkelijk in zelfs de kleinste zakjes paste, moet je nu een designer bag meenemen, speciaal voor het apparaatje wat jou uit de meest ongemakkelijke situaties kan redden. Natuurlijk doe je dat met alle liefde, maar met zomerse temperaturen zou het much easier zijn om een klein maar fijn handtasje te hebben waar alleen die essentials als een smartphone, pinpas, mascara en een flesje sunscreen in passen. Ze zijn al in allerlei soorten en maten gespot in nieuwe collecties van onder andere Yves Saint Laurent en Loewe. Zowel strak en fris wit, als in een felle kleur met een grafisch design. Het grootste voordeel? Hoe kleiner de tas, hoe makkelijker je alles terug kan vinden!