TENA Lifestyle Woman making phone call 2 1051549303

Urineverlies? Blijf jezelf met TENA Lady Discreet!

Advertorial
17/12/2019

Word je wat ouder en heb je net alles onder controle, krijg je te maken met urineverlies… Met TENA Discreet blijf je jezelf. De inlegkruisjes en verbanden van TENA Discreet zijn dun, je kunt ze eenvoudig meenemen in je tas en ze bieden optimale bescherming tegen vocht en ongewenste geurtjes. Welke TENA Discreet past het beste bij jou?

Laat je urineverlies je niet in de weg staan

Een lachbui, nies of spontane sprong en… oeps, je verliest een paar druppels urine. Herkenbaar? Je bent niet alleen, want maar liefst 1 op de 3 vrouwen boven de 35 heeft te maken met urineverlies. Wat de oorzaak ook is – een bevalling, de overgang, roken, overgewicht – urineverlies kan veel impact op je leven hebben. Bekkenbodemspieroefeningen zijn altijd zinvol, maar ook een goed gesprek met je huisarts, partner of een vriendin kan helpen. In de tussentijd gebruiken veel vrouwen die zich niet willen laten hinderen door hun urineverlies TENA Discreet.

TENA Discreet: zekerheid en discretie

De producten van TENA Discreet zijn zo ontworpen dat niemand merkt dat je ze draagt, zelfs jij niet. TENA Discreet biedt drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel.

  • Dankzij de Microprotex-technologie van TENA Discreet wordt vocht snel geabsorbeerd en blijft het product droog aanvoelen.
  • De single wrap verpakkingen zijn makkelijk in het gebruik en kun je los meenemen in je tas of zelfs broekzak.
  • De vorm van alle TENA Discreet-producten is aangepast aan de vrouwelijke vormen. Voor discretie én maximaal comfort tijdens het dragen.
  • TENA Discreet-producten voelen zacht aan, blijven droog aanvoelen en helpen daardoor de huid te beschermen.

TENA Discreet Ultra Mini Plus, Normal en Extra

Urineverlies is voor iedereen anders. Om die reden biedt TENA Discreet een breed assortiment aan met producten in oplopende absorptie. De absorptie van de producten wordt aangegeven door middel van druppels op de verpakking. Van enkele druppeltjes urine met 1 druppel, tot grote scheuten urineverlies met 7-8 druppels.

Verlies je maar een paar druppeltjes urine, kies dan voor het inlegkruisje Discreet Ultra Mini Plus. Dit verband is geschikt voor zeer licht urineverlies en is tegelijk erg discreet. Discreet Normal is een verband dat bedoeld is voor gemiddeld urineverlies, terwijl de Discreet Extra geknipt is voor vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Voor elke mate van urineverlies is er dus een TENA-product beschikbaar. Probeer het zelf!