1Headerblauwemakeup
Get The Look

Terug van weggeweest: blauwe make-up!

Door: Esmée
25/08/2016

Blauwe make-up kan anno 2016 weer uit de kast gehaald worden, want de blauwe make-up look is weer helemaal terug. Zo kan je een heavy smokey eye maken of een subtiele blauwe wing met een eyeliner. Eigenlijk kan je alle kanten op, net waar jij zin in hebt.

2Blauwemakeup

Verschillende looks

Eigenlijk kan je alle kanten op met blauwe make-up. Avondje uit? Ga dan voor een smokey eye. Gebruik verschillende tinten blauw. Om hem nog meer edgy te maken kan je ook gaan voor oogschaduw met subtiele glitter. Maar subtiel blauw is ook een optie! Ga alleen voor een eyeliner boven of onder het oog, of alleen voor een blauwe mascara.

1Blauwemakeup

Welke kleur past bij jou?

Heb jij blauwe ogen? Zorg ervoor dat de blauwe make-up donkerder is dan de kleur van je ogen. Zodra je dezelfde tint op je ogen aanbrengt als je iris, dan vallen ze helemaal niet meer op. Bij bruine ogen past de blauwe kleur perfect! Je ogen zullen door de blauwe kleur helemaal tot zijn recht komen. Bij groene ogen kan je het beste een tint pakken die richting paars gaat, zo komt het groen in je ogen beter uit dan bij lichtblauwe tinten. Bij grijze ogen is het mooi om een diepe donkerblauw te kiezen, denk aan navy. Bij donkere kleuren knallen grijze ogen het beste!

Img 3240
Esmée