Rituals The Ritual Of Karma Doucheschuim Header
Review

The Ritual of Karma doucheschuim laat je stralen

Door: Annick
11/07/2016

Geluksmomentje van de dag? Tijdens het douchen genieten van de heerlijke geur van het nieuwe doucheschuim: The Ritual of Karma . Deze limited edition is waarschijnlijk de zachtste doucheschuim die je huid ooit heeft gevoeld. Douchen was nog nooit zó fijn!

Zoet en bloemig

Het doucheschuim van The Ritual of Karma is absoluut de nieuwe favoriet onder de Rituals collectie. Naast het feit dat dit doucheschuim ontzettend zacht is voor je huid, is vooral de exclusieve signatuurgeur uniek. Het zoete, bloemige aroma van de witte lotus wordt als een ware geursensatie gecombineerd met de verfrissende kracht van Bergamot. Het resultaat? Een ultiem zomers gevoel waar je van gaat stralen.

Heerlijk zacht op je lichaam. Na het douchen blijf je de heerlijke geur ook op je lichaam ruiken. Echte aanrader!

Good Karma

Maar karma zou karma niet zijn als je er niets voor moest doen. Daarom staat Rituals ook achter het motto: ‘Do good and good will come your way’. Met een beetje speciale aandacht transformeer je namelijk alledaagse routines in bijzondere geluksmomentjes. En daarbij helpen de mooie, luxe producten van Rituals natuurlijk graag een handje mee. Sta eens wat vaker stil bij de kleine dingen in het leven en verrijk ze met een vleugje luxe. Zo creëer je zelf heel makkelijk wat extra geluk.

Author Annick
Annick