Header Tisento
Trending

Creëer een stijlvolle najaarslook met de stackable rings van Ti Sento-Milano

Advertorial
Door: Nienke
3/10/2017

Laat je inspireren door de vrouwen die het straatbeeld van Milaan sieren. Zij weten als geen ander hoe je jouw sieraden en outfit perfect op elkaar kunt afstemmen. Wij vertellen je in dit blog hoe je door de mooiste ringen te mixen & matchen een look creëert waarmee je zowel zakelijk als privé, prachtig voor de dag komt.

Stackable rings

In Milaan, dé modestad bij uitstek, kom je heel veel dames tegen die de sieradentrend van dit moment dragen: Stackable rings, oftewel aanschuifringen. Het idee hierachter is dat je verschillende ringen combineert. Zo kun je een fashion statement maken door te kiezen voor ringen met een opvallende uitstraling en grote stenen, eventueel gecombineerd met een subtieler ringetje. Of ga voor een meer ingetogen look met een aantal smalle ringen die samen een rustig geheel vormen. Hoe dan ook, deze trend is toe te passen bij elke stijl, outfit én jouw mood van de dag.

TI SENTO - Milano

De sieraden van TI SENTO - Milano worden ontworpen in een eigen atelier en zijn gemaakt van sterling zilver met een speciale beschermende laag erover. Zo blijven ze stralend en mooi, ook als je ze dagelijks draagt. Je kunt eindeloos combineren met alle verschillende kleuren en ontwerpen van de nieuwe collectie stackable rings. Al eens gedacht aan zilver in combinatie met roségoud? Of een aantal ringen bij elkaar waarin blauwtinten de hoofdrol spelen?

Ben je net zo enthousiast geworden over deze gave ringen als wij? Sla dan groot in: de derde ring is nu namelijk gratis. Een schitterende kans om je sieradencollectie aan te vullen.

Let op: deze actie loopt t/m 31 oktober 2017.

Sfeer Ti Sento Milano N
Sfeer 3 Tisento B
Sfeer 4 Tisento B
Sfeer 1 Tisento B
1 van 3
Win

Drie stackable rings van TI SENTO - Milano

Sta jij ook te popelen om te shinen met de stackable rings van TI SENTO - Milano? Dan is dit je kans, want we mogen een setje* van drie stackable rings (in maat 56) weggeven!

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail dan je naam en adresgegevens onder vermelding van ‘Winactie TI SENTO - Milano Stackable Rings' naar stijl@bol.com en vertel ons waarom deze ringenset zo goed bij jou past.

We kiezen op 2 november 2017 de gelukkige winnares uit. Wij nemen persoonlijk contact met je op als je gewonnen hebt.

Good luck!

Nienke
Nienke