Top 7 Glitternagellak
Gespot door de redactie

Top 7 meest bizarre kleuren glitternagellak voor dit voorjaar!

Door: Marit
1/04/2017

De glitters mogen weer uit de kast: laat je nagels maar shinen! Het voorjaar biedt het perfecte moment om je nagels wat meer glamour te geven. Wij hebben een Top 7 meest bizarre kleuren glitternagellak voor dit voorjaar klaargezet.

1. Pink Glitter

Je maakt je look compleet met deze roze glamour en glitter nagellak. De zachtroze kleur maakt jouw look af door er net dat sprankelende effect eraan toe te voegen. Je kan natuurlijk ook een donkere roze tint afwisselen met de lichtere tint.

2. Disco Ball

Deze silver edition is perfect te combineren met een avondlook. Met een leuk zwart jurkje geeft deze zilveren touch net dat special effect. Een opvallende zilveren ketting of armband maakt je outfit helemaal af.

3. Light shining

Met deze licht witte glitternagellak breng je de extra sparkle net een stapje omhoog. Het hoeft niet altijd kleur te hebben. Deze witte sparkle is ook makkelijk te dragen naar je werk en is een mooie basiskleur. Sparkle on top!

4. Golden power

De gouden tint is een perfecte combi bij een zwarte of witte outfit. Het geeft de juiste final touch! Gaaf voor een gala of ander feest waar je deze nagellak combineert met een mooie gouden clutch of sieraad.

5. Green Steel-ing

Het mag wel een keer uit je comfort zone. Het groene en stalen effect in de nagellakkleuren geeft met het glitteraspect net dat beetje extra. Leuk bij je legergroene outfit of basic zwarte broek met zwart jasje. Ook het stalen effect past goed bij de casual look of avondoutfit.

6. Blue Sparkle

Het marineblauw blijft een mooie kleur en geeft vooral een chique effect. Er zitten verschillende zilveren en blauwe sparkles in de nagellak. Perfect voor een avond uit of voor een speciale gelegenheid!

7. Multi Colours

Je kunt natuurlijk ook gaan voor alle kleuren in 1. Deze nagellakken bevatten glitterdeeltjes van allerlei kleuren. Helemaal leuk voor een feestje of voor bijvoorbeeld Koningsdag en Pasen.

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit