Lipsticktrends
Nieuws

Lipstick trends voor dit seizoen

Door: Esmée
9/11/2016

Met je lippen kan je een echt statement maken, bijvoorbeeld wanneer je ze felrood maakt. Het is een belangrijk deel van je make-up look. Naast trendy nagellakken moet je natuurlijk ook up-to-date blijven voor wat betreft lipstick. Laten wij dit nu net voor jullie hebben uitgezocht!

1. De enige echte klassieker

Mooi rood is niet lelijk, toch? Rode lipstick is klassiek en zal altijd klassiek blijven. Het was in het voorjaar al een hit en dat zal in de herfst en in de winter niet anders zijn.

Meerdere roodtinten zijn hot. Zo is cherry red niet te missen. Echter zijn dieprode en bordeaux lipstick ook helemaal hot dit najaar.

View this post on Instagram

DAY 6 #NYFW 👠

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

2. Edgy lips

Je mag het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ga je dit najaar liever voor zwarte lipstick of diep-paars? Extra heftig maak je je look, door je ogen ook donker te maken.

Of houd je de rest juist naturel zodat je lippen een echte eyecatcher worden? Donkere lippen zijn regelmatig gespot bij onder andere Rihanna en Shay Mitchell. Yay or Nay?

3. Pastel & Felroze

Een mooie zachte look creëer je natuurlijk met pastel. Maar wil je statement lippen, kies dan voor felroze lipstick. Bij Chanel spatten de felle lippen van de catwalk. Bij bloggers zijn beide kleuren favoriet!

4. Au naturel

Soms is er gewoon niets meer nodig dan een vleugje lipgloss. Deze trend hebben wij al voorbij zien komen op de catwalk van Valentino. En zeg nou zelf: less is more kan natuurlijk óók.

Img 3240
Esmée