Headertunturi
Nieuws

Haal de sportschool in huis met de Tunturi Star Fit Cardio lijn

Advertorial
Door: Talita
21/10/2018

Je hebt een hele werkdag erop zitten, moet eigenlijk nog eten maar wilt ook nog even sporten. Tegen de tijd dat je klaar bent om naar de sportschool te gaan, ben je eigenlijk te moe. Maar wat als je de sportschool in huis kon halen? Met de Tunturi Star Fit cardio lijn - exclusief verkrijgbaar bij bol.com - sport je gemakkelijk thuis op hoogwaardige fitnessapparaten.

Afgestemd op jouw wensen

Opgericht in 1922 is het Finse bedrijf Tunturi gestart met het produceren van fietsen. In 1969 is Tunturi als dé pionier op het gebied van gezond, veilig en comfortabel trainen begonnen met het ontwerpen van de allereerste hometrainer. Dat ze daarvoor fietsen maakten werkt zeer in hun voordeel: ze weten wat er ergonomisch voor nodig is om comfortabel en efficiënt je lichaam te trainen en meters te maken. Al sinds jaar en dag worden hun fitnessapparaten geroemd om het minimalistisch design, functionaliteit en effectiviteit.

Tunturi heeft in samenwerking met bol.com een exclusieve lijn fitnessapparaten ontwikkeld die optimaal zijn afgestemd op jouw wensen. De unieke Star Fit lijn is een lijn met cardio fitness trainers die jouw fitheid en uithoudingsvermogen naar een hoger plan brengen. De Star Fit lijn is speciaal ontworpen om in vorm te blijven en je conditie op peil te houden binnen de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Ideaal voor wanneer je lichaam schreeuwt om aandacht, je weer in vorm wilt komen, maar te weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan.

Tunturi Star Fit cardio lijn

De Star Fit cardio lijn van Tunturi is een complete lijn om je conditie optimaal te trainen en op peil te houden. De lijn bestaat uit een aantal modellen hometrainers en is speciaal ontworpen om gemakkelijk thuis te sporten op kwalitatief goede fitnessapparaten. Alle B-modellen en E-modellen zijn voorzien van een geavanceerde monitor waar niet alleen de waardes van af te lezen zijn, maar ook de weerstand automatisch wordt aangepast in een groot aantal voorgeprogrammeerde fitnessprogramma’s.

De I+ modellen zijn tevens voorzien van een draadloze universele hartslagontvanger en bluetooth voor koppeling met je tablet of smartphone. Zo kun je met je mobiele apparaat je resultaten bijhouden en delen met anderen. Ook niet verkeerd: iedere hometrainer is voorzien van een tablethouder, zodat je heerlijk een film of je favoriete serie kunt kijken tijdens de training. Een stukje ontspanning terwijl je jouw lichaam in vorm brengt - wat wil je nog meer?

Scandinavisch design

Scandinavisch design staat bekend om zijn minimalistische, strakke stijl. Dit zie je terug in de unieke Tunturi-vormgeving: compact, duidelijke lijnen en een degelijk design dat niet misstaat in je eigen huis. Dit sluit mooi aan bij de visie van Tunturi: een fitnesstoestel dat een organisch onderdeel wordt van je dagelijkse routine en daarin perfect blend in zijn omgeving. De Star Fit cardio lijn van Tunturi is daarmee de ideale lijn voor de thuissporter.

Of je nu het thuissporten wilt uitproberen, of als fervent thuissporter toe bent aan uitbreiding van je sportapparatuur. Met deze unieke cardio lijn haal je de sportschool in je eigen huis en plan je jouw trainingsprogramma’s in zoals jij dat wilt, wanneer het jou uitkomt.

Talita Kalloe
Talita