Header Twinlife Def

Met de collectie van dít mannenmodemerk ga je er komende winter stijlvol op uit

Advertorial
Door: Tara
24/09/2018

Het Nederlandse mannenmodemerk Twinlife ontwierp een stijlvolle wintercollectie voor de zelfbewuste en actieve man. Bekijk ’m hier.

Wie het merk Twinlife nog niet kent, let op: het mannenmodemerk werd in 1996 in Amsterdam opgericht, maar heeft inmiddels een internationale reputatie. Het merk ontwerpt voor de zelfbewuste, actieve man en dat resulteert in casual-chique kleren van stevige kwaliteit waarin je kunt léven. Meteen de levensfilosofie van Twinlife: live a full life.

Een druk bestaan, we hebben er bijna allemaal wel een. Een fulltime baan + gezin of relatie + vrienden + familie + hobby’s = tijdnood. Logisch. Af en toe een stoer besluit nemen en dus dingen ondernemen die buiten de routine vallen, maken vaak het gelukkigst.

The Getaway from Everyday

Collect more stories

Twinlife onderstreept en bemoedigt dat. Het merk vindt – wat ons betreft terecht – dat het loont met een open mind in het leven te staan en de wereld om je heen, incluis jezelf, te ontdekken. Daarbij: geniet! Ook van de kleine dingen. Ga eropuit. Laat je telefoon ’ns wat vaker links liggen. Breng tijd door met vrienden, familie en alle andere mensen van wie je houdt. ‘You only have one life – make it worth your while,’ schrijft team Twinlife.

More stylish

Twinlife snapt dat je tijdens dat ontdekken en genieten een comfortabele look wenst die er als het even kan ook goed uitziet. Dat kan. Want lekker in je vel zitten en het beste uit jezelf halen, heeft ook te maken met hoe je eruitziet. Kleren maken nog steeds de man. En daar is niks mis mee. Zoek je nog een stijl die jouw karakter aanvult? Gaat de voorkeur naar een comfortabele en toegankelijke look? Of mag het best wat uitgesproken zijn?

Twinlife is ook al begonnen met het afprijzen van diverse artikelen, bekijk de collectie snel en kies voor jouw passende look!

Boer Tom werkt hard om geen burn-out te krijgen

Ondernemer. Presentator. Huizenbouwer. Dromenjager. En vooral: levensgenieter. Tom Groot is het allemaal. Hoe hij dat doet, onthult hij exclusief aan Twinlife. Het eigentijdse modemerk voor de man van deze tijd, waar Tom ambassadeur van is geworden.

Met deze nieuwe samenwerking willen Twinlife en Tom Groot mannen inspireren om, hoe druk je ook bent, te blijven genieten van de kleine dingen in het leven. Want juist die dingen maken het leven groots. En helpen je een burn-out te voorkomen. Geen overbodige luxe, nu één op de zeven werknemers in Nederland burn-outklachten ervaart.

Tom is volgens Twinlife het perfecte voorbeeld van hoe je om kunt gaan met werkstress. Want ondanks dat hij vol in het leven staat, zorgt hij ervoor dat de balans niet doorslaat. “Nieuwe avonturen, zoals het presenteren van Eigen Huis & Tuin en het zelfbouwen van onze droomwoning geven me energie”, aldus Tom. “Maar als je zo druk bent als ik, is het net zo belangrijk om je te blijven focussen op het kleine geluk.”

Zijn pasgebouwde huis, middenin een weiland, helpt Tom te ontspannen. Op een zomerse dag pakt hij graag de motor. Wind in z’n haar, blik op oneindig. “Dat zijn de momenten dat ik oplaad.”, aldus Tom. “Ik word weleens uitgenodigd voor een première. Dat is te gek, maar ik maak net zo lief een wandeling door m’n eigen tulpenveld, samen met Marieke.”

Waar je Tom ook ziet: de kans is groot dat hij gekleed is in Twinlife. “Ik draag het op tv, thuis en op het land. Het zit gewoon lekker en de details maken het net even anders.”, aldus Tom.

Tara Foto
Tara