Vaderdag Cadeaus Header
Uitgelicht

De leukste uitjes en cadeaus voor Vaderdag 2017

Door: Conny
23/04/2017

De derde zondag van juni is het al weer Vaderdag. Op 18 juni 2017 zet je je vader in het zonnetje. Daar horen natuurlijk leuke Vaderdagcadeaus bij, maar ook gezellige uitjes die je samen met paps kunt doen. We geven je wat ideeën…

Wat is er te doen op Vaderdag 2017?

Een leuk uitje met je vader is goed om jullie band weer eens aan te halen en samen een nieuwe ervaring op te doen. Kies voor uitjes waarvan je zeker weet dat hij het leuk vindt of waarvan je denkt dat hij het nog nooit gedaan heeft. Leuk wanneer jullie een activiteit samen voor de eerste keer ondernemen, zodat het voor allebei een verrassing en nieuwe ervaring is. We hebben een paar leuke uitjes voor Vaderdag 2017 voor je uitgelicht.

Wijnproeverij

Is je vader een wijnliefhebber? Dan is het leuk om een wijnproeverij te bezoeken. Check de websites van goede wijnhuizen of wijnwinkels in jouw buurt en ontdek wanneer ze zo’n wijnproeverij organiseren. Het is op Vaderdag hopelijk mooi weer, dus ideaal om dit lekker buiten in het zonnetje te doen onder het genot van een hapje en drankje. Deze activiteit staat garant voor smakelijke anekdotes uit zijn jeugd of bloopers die hij maakte tijdens jouw eigen jeugd! Uiteraard niet geschikt voor minderjarigen.

Een beautybehandeling voor twee

Neem hem eens mee in jouw wereld en laat hem onder handen nemen door een professionele schoonheidsspecialiste. Boek een duo behandeling waarbij jullie tegelijkertijd op een behandeltafel liggen en exact dezelfde ervaring hebben. Dit uitje met je vader staat garant voor hilarische selfies met witte maskers, badjassen en haarbanden. Een gezichtsmassage als kers op de taart zorgt ervoor dat hij even helemaal zen is.

Cadeaus Vaderdag

Ga toch vissen

Heb jij een vader die gek is op vissen? Verdiep je eens in zijn wereld en ga een dagje met hem mee vissen of neem hem mee op een vistocht op zee met een visprof. Misschien ben je zelf niet zo van het vissen, maar probeer je te verplaatsen in wat hij er zo leuk aan vindt en wie weet ga je het wel waarderen. In elk geval zal hij het geweldig vinden dat je de moeite neemt om je eens te verdiepen in zijn interesses en dat maakt een middagje hengelen al tot een ‘Vaderdag-waardig’ uitje.

Naar het museum

Ben je weleens met je naar een museum geweest en hebben jullie toen gediscussieerd over bepaalde kunstwerken? Zo niet, dan moet je dit echt een keer doen. Door met je vader een museum te bezoeken op Vaderdag leer je zijn smaak en gedachtegangen beter kennen. Stel jezelf en hem bij elk schilderij een paar vragen, zoals ‘wat raakt me?’, ‘wat vind ik mooi/lelijk?’, ‘waar doet het je aan denken en waarom?’ en praat erover met elkaar. Zo ontdek je kanten van elkaar die je nog niet kende!

Mudrace op Vaderdag

Heb je een sportieve paps? Sleep hem dan onverwacht mee naar een mudrace. Meld jullie beiden stiekem aan en vertel hem alleen dat hij sportieve kleding aan moet doen die vies mag worden. Eenmaal gearriveerd, wordt het hem wel duidelijk dat ‘ie aan de bak moet en voelt hij zich al tijgerend en klauterend weer even een jongen van twaalf. Levert goede selfies op, is mega uitputtend, maar verzadigend en geeft jullie een ervaring om jarenlang om te lachen.

Vaderdag Uitje

Toneelstuk of naar de opera

Is hij van de culturele uitstapjes? Zo ja, dan weet je zeker dat je goed zit door hem mee te nemen naar het toneel of de opera. Maar ook wanneer hij hier niet per se van houdt, kan dit een eye-opener zijn en een nieuwe gezamenlijke hobby creëren. Door dingen te doen die onbekend zijn voor jullie allebei, maak je echt iets unieks mee en dat schept een band. Ook als de voorstelling tegenvalt, want dan kan je jaren later nog zeggen: ‘weet je nog pap, met die voorstelling op Vaderdag toen?’ en er dan samen om grinniken.

Cadeaus voor Vaderdag 2017

Een leuk uitje is natuurlijk al een cadeau op zich, maar wat het ook altijd goed doet op Vaderdag zijn producten voor in de badkamer. Dit zijn dingen die hij misschien niet zo snel zelf koopt, maar die hij zeker kan waarderen. Een nieuw parfum, goede aftershave, professioneel scheerapparaat en huidverzorging voor mannen zijn cadeaus waarmee je hem blij maakt en waar hij zelf misschien weinig tijd of interesse voor heeft om zich erin te verdiepen.

Of wat denk je van een portemonnee of creditcardhouder van Burkely? Ook de creditcardhouders van Walter zijn een musthave-item voor de vaders. Als je echt voor een cadeau wilt gaan waar jouw vader gegarandeerd blij mee zal zijn, snuffel dan eens rond in de horloges en sieraden van Tommy Hilfiger of de gave horloges van Hugo Boss.

Is het na je deze cadeautips nog niet gelukt om het perfecte item voor jouw vader te scoren? Kijk dan naar de mooiste Vaderdagcadeaus voor het opdoen van inspiratie en ideeën.

Author Conny
Conny