1Lipstickheader
Review

Van de redactie: onze favoriete lipsticks

Door: Sharon
7/09/2016

Op de redactie zijn we natuurlijk niet vies van een kek kleurtje op onze nagels of lippen. Speciaal voor jou onze favorieten op een rijtje, inclusief foto en motivatie. Want onze favoriete lipstick delen we natuurlijk graag met jou.

Conny

1 Conny

L’Oréal Paris Infallible Matte Max 002 Like A Virgin

Infallible matte lipstick van L’Oréal Paris: de matte look zonder dat je er droge lippen van krijgt. Voor de Kylie Jenner look gebruik ik hem in peach met een vleugje lipbalm erover voor extra hydratatie.

Lot

1 Lot

Rimmel Lasting Finish Lipstick BY KATE - 005 Effortless Glam

Áls ik lipstick draag is het er een in aanwezig roze (niet te braaf), liefst zonder hoogglans. Deze van Rimmel BY KATE blijft lekker lang zitten.

Sabina

1 Sabina

L’Oréal Paris Color Riche Extraordinaire - 500 Molto Mauve

Sinds de lancering een aantal seizoenen geleden mijn ultieme favoriet. Een echte gloss, die voelt als een lipbalsem en kleur geeft als een lipstick. Het fijne van deze gloss is dat hij dus ook niet plakt, veel glans geeft en het grootste pluspunt, je kunt de hele dag door laag op laag aanbrengen zonder dat de gloss gaat klonten op je lippen. Je moet van goed huize komen, wil ik afstappen van mijn Color Riche gloss in kleur Molto Mauve.

Esmée

1 Esmee

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint - 06 Royal Plum

De Max Factor lipfinity lasting lip tint in de kleur Royal Plum is mijn ultimate favorite! Door het harde puntje van de lipstick kan je een mooie lijn trekken voor een extra strakke lip. Daarna kleur je hem mooi in en heb je super mooie volle lippen. Ook vind ik het ontzettend mooi dat de kleur mat is in plaats van glimmend.


Sharon

1 Sharon

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive - Nude Julianne

Hoewel ik een ultieme fan ben van knallende en opvallende lipsticks is deze subtiele kleur geschikt voor ieder moment en bij elke outfit.

0001 Author Sharon
Sharon