Header Instax
Uitgelicht

Waarom de Fujifilm Instax Mini 9 het perfecte cadeau voor de kerst is?

Advertorial
Door: Tara
7/12/2018

De feestdagen staan voor de deur. En dus staan een heleboel mooie, leuke en gezellige momenten dat ook. Zónde om die niet vast te leggen. Met de fotocamera Fujifilm Instax Mini 9 kom je beslagen ten ijs en vereeuwig jij komende feestdagen al wat mooi, leuk en gezellig is. In een mum van tijd heb je het resultaat in creditcardformaat in handen. Lees gauw verder.

Fujifilm Instax Mini 9 voor onder de kerstboom

De Fujifilm Instax Mini 9: een fotocamera met een retro ontwerp maar met de technologie van nu, waarmee je prachtige foto’s maakt op creditcardformaat die meteen uit het toestel rollen. Voor wie nog op zoek is naar een goed kerstcadeau, zoek niet verder, de Instax Mini is niet voor niets de populairste instant camera van de Benelux! We noemen:

  • De Instax Mini 9 is, de naam zegt het al, mini, en dus uitstekend overal mee naar toe te nemen.
  • Je legt er makkelijk spontane momenten mee vast en hebt het resultaat in een mum van tijd in handen. (Dat resultaat geef je vervolgens als aandenken mee aan oma – of plak je gewoon op je eigen ijskast of fotomuur.)
  • De instant camera komt in vijf kleuren, voor ieder wat wils!
  • De makers van de Instax Mini 9 hebben een slimmigheid op de lens bevestigd: een klein spiegeltje waardoor je perfecte selfies kunt maken.
  • Ook fijn: op de Instax Mini 9 heb je de keuze uit vier verschillende belichtingsstanden, zodat je controle krijgt over de belichting en je kant-en-klare kiekjes minder snel te donker of licht zullen zijn.
  • De camera wordt geleverd met een close-uplens, zodat je ook op 35 centimeter afstand prachtige plaatjes kunt schieten.

Tara Foto
Tara