Xelly2
Gespot door Xelly

Waarom Xelly au naturel boven fake verkiest

Door: Xelly
2/09/2016

Het was een drukke week en ik heb weer wat toffe beauty-ideetjes gespot voor jullie! Zo heb ik ervaren dat less soms more is en dat we langzaam weer allemaal aan de aardetinten gaan. Ook vertel ik jullie wie mijn favoriete make-up artist is uit het buitenland!

1 Fotoxelly2

Valse wimpers versus natuurlijke wimpers

Valse wimpers zijn nog steeds hot! Vaak heel mooi, maar het valt me op dat er vaak heftige ‘waaiers’ opgeplakt worden. Dit is leuk voor een Instagram-selfie, maar overdag haalt het al het licht uit je ogen waardoor je twee donkere vlekken ziet en geen sprekende ogen. Zo zonde! Een tip is om jezelf van een afstandje in de spiegel te bekijken voor je de deur uitgaat. Je ziet jezelf dan anders dan wanneer je je make-up aanbrengt van dichtbij. Ik vind een natuurlijke look mooier voor overdag en de valse wimpers bieden uitkomst bij een feestje. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus experimenteer erop los om te ontdekken wat bij jouw ogen past. Nog een tip: buig de wimperrand even op en neer in een golvende beweging, zodat de wimper minder stijf is en zich beter vormt op jouw oogrand.

1 Fotoxelly

Earthy lips

Aardetint lippen zie je nu overal! Superleuk, maar kijk goed naar jouw teint en type lippen om te ontdekken welke tint bij jou past. Bij dunne lippen kan je beter een minder donkere tint nemen, want een te donkere kleur zorgt ervoor dat je lippen nog smaller lijken. Een doffe huid is meer gebaad bij een frissere kleur of gloss om je teint op te halen. Kies je voor een donkere tint, houd dan de rest van je look rustig en draag er een lichte oogmake-up en frisse blush bij. Zo draag je deze hippe trend op een fris en fruitige manier. Happy girls are the prettiest!

1Fotoxelly3

Pat McGrath

Ik ben dol op de make-upkunsten van make-up artist Pat Mc Grath. Zij is een orakel op het gebied van beauty en is betrokken bij de meest belangrijke designers op aarde. Haar glitter lip kits zijn helemaal te gek! Celebs zoals Chrissy Teigen en Bella Hadid zijn fan en je kunt dit ook zelf doen door je rode lippen te finishen met een glittergloss of door losse glitters te mengen met een transparante gloss. Pat is echt een super makeup-artist! Je kunt haar volgen op @patmcgrathreal.

And remember ladies: Happy girls are the prettiest! ‘Till next week xoxo Xelly

Xelly2 1200
Xelly