1Headerpony
Nieuws

Welke pony past bij jou?

Door: Esmée
31/08/2016

Ongeveer een maand geleden heeft de redactie een pony gespot bij Ariana Grande. Afgelopen jaren hebben meerdere celebrities een pony gerockt. Onder andere Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Katy Perry en Beyonce. Eerlijk is eerlijk zij kunnen deze haarstijl ontzettend goed hebben. Maar welke pony is nu het meest geschikt voor jou?

1Ponyartikel

Welke pony past bij jou?

Dat bij elk soort gezicht een ander kapsel past, weet iedereen. Maar ook bij pony's is het belangrijk om hier op te letten, daarom zetten wij een aantal adviezen voor jullie op een rij.

#1 Rond gezicht
Heb jij een rond en voller gezicht? Dan is de beste optie om voor een lange pony te kiezen die dik is geknipt. Hierdoor lijkt je gezicht een stuk smaller.

#2 Vierkant gezicht
Bij een vierkant gezicht is een niet te dikke pony die onder je wenkbrauwen valt het mooiste. Wanneer je de pony boven je wenkbrauwen laat knippen, lijkt je gezicht nog vierkanter en dat wil je natuurlijk niet!

#3 Ovaal gezicht
Knip bij een ovaal gezicht je pony recht onder je wenkbrauwen. Jouw gezicht lijkt hierdoor optisch breder.

#4 Hartvormig gezicht
Een zijdelingse pony is bij een hartvormig gezicht het mooiste. Hierdoor wordt het niet te zwaar in je gezicht.

#5 Lang of kort voorhoofd
Bij een lang voorhoofd is het mooi om je pony achter je natuurlijke haarlijn te laten knippen. Knip bij deze pony de zijkanten langer dan het midden, hierdoor krijg je een mooie open uitstraling. Bij een kort voorhoofd wordt een zijdelingse pony aangeraden.

1Artikelpony

Haartypes

Pony’s kunnen bij verschillende haartypes een ander resultaat geven. Wanneer jij relatief dik haar hebt, kan een pony jou onwijs goed uitpakken. Bij dun haar is het een ander verhaal. Pony’s zijn bij dun haar vaak niet vol genoeg wat zorgt voor sprieten. Dun haar is ook nog eens sneller vet en een vette pony is niet erg mooi. Bij krullend haar is een pony ook lastiger. Natuurlijk kan je jouw haar stijlen, maar wil je dat elke ochtend?

Img 3240
Esmée