Spotted Xelly Header 01
Gespot door Xelly

Xelly in Ibiza

Door: Xelly
24/08/2016

Hi Guapa's, ik ben net terug uit Ibiza en het valt me op dat ik de sieraden kraampjes altijd zo leuk vind daar! Zo vond ik dit toffe sieraad die van een ring naar een armband gaat! Je ziet op Ibiza sowieso dat veel mensen veel armbanden en ringetjes dragen. Maar ook om enkels en tenen. Staat super gaaf!


Let er wel op met zonnen dat je er geen witte plekken aan overhoudt ;-). En uiteraard zou ik kiezen voor echt zilver of goud. De neppe varianten zijn met het temperatuurtje en een frisse duik in de zee zo groen en kan ook irritatie geven!

Onbekend 1

Tijdens mijn dagen op Ibiza heb ik ook zo heerlijk gegeten! Een echte aanrader: De sushi bij CBBC! Deze rol bestaat uit zalm, krab, crème fraîche, met een tempura randje, die moet je geproefd hebben als je een sushi liefhebber bent. En de saus die je ziet is geen soja, maar is hun geheime recept op basis van teryjaki en stroop! Verrassend lekker!

Onbekend 2

Op Ibiza vind je mega grote en vooral heel zoete watermeloenen, echt een verfrissing! En zo gezond! Het hydrateert de huid en zit vol met verschillende vitamines en mineralen die je huid mooi houd van binnen en van buiten. Gooi na het eten van het rode gedeelte dus niet de schil weg maar verkoel daarmee lekker je gezicht een beetje. Het beschermt je huid tevens tegen vrije radicalen. Wist je dat je met meloen ook verschillende maskertjes kan maken. Met yoghurt, kokosolie of honing bijvoorbeeld, het ligt er maar net aan wat voor huid je hebt! en waar je huid behoefte aan hreft. Test wel altijd even op je arm hoe je erop reageert.

Onbekend
Xelly2 1200
Xelly