Yves Saint Laurent Lippenstift Header
Review

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lippenstift

Door: Annick
16/07/2016

Geef je een vrouw de juiste lipstick, dan kan ze de hele wereld aan. Rouge Pur Couture The Mats lippenstift van Yves Sait Laurent is precies wat jij nodig hebt als je een liefhebber bent van red lips. Put on some lipstick and live a little!

Sublieme lippen

De Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The MatsLippenstift is te verkrijgen in verschillende rode, oranje en fuchsia tinten; van Grenat Satisfaction tot aan Rouge Scandal. Maar onze favoriet is toch echt #201 Orange Imagine. Heb je een gelige ondertoon in je huid? Dan is deze kleur helemaal geschikt voor jou! Deze diep oranje-rode lipstick is heel eenvoudig aan te brengen en geeft je zomerse look net dat extra beetje power.

Hele mooie kleur! Alleen jammer dat die niet helemaal mat is. Hij word na een tijdje wel mat maar niet volledig. Veder goeie kwaliteit, blijft lang zitten en smeert goed uit!

Een enthousiaste klant van bol.com

Long-lasting

Om ervoor te zorgen dat de lippenstift nog langer blijft zitten, kun je een lippotlood in eenzelfde soort kleur gebruiken. Zo is je unieke look helemaal compleet. Trouwens, ook de verpakking is erg handig bij het gebruiken en om hem mee te nemen. En die gouden haute couture-uitstraling maakt het aanschaffen van deze musthave wel héél verleidelijk. Sensationeel en elegant!

Author Annick
Annick