Header Zeeblauw2
Gespot door de redactie

Zee blauw: een van de trendkleuren op dit moment

Door: Edith
5/10/2017

De diepblauwe zee… op de redactie kunnen we er uren over dromen, zeker nu het al zo goed als herfst is. Gelukkig is er dit najaar een trendkleur die de oceaan dichtbij brengt: zeeblauw. Speciaal voor jou hebben we de leukste blauwe accessoires op een rijtje gezet, én we vertellen je hoe je de kleur het beste kunt combineren met jouw kledingstijl.

Basic en stijlvol

Zeeblauw is niet alleen een mooie kleur (en de trendkleur van het najaar), het is ook een kleur die makkelijk te combineren is met verschillende kledingstijlen. Want zeeblauw is basic en stijlvol. En nog mooier: er zijn eindeloos veel leuke sieraden en accessoires in deze kleur te vinden.

Sfeer 2 Zee Blauw Accessoires
Sfeer Zee Blauw Accessoires
Sfeer 3 Zee Blauw Accessoires

Hoe combineer je zeeblauw?

Casual:
Heb je een casual outfit, dan kun je losgaan met zeeblauw, want de kleur is basic en heel stijlvol. Hij kan daardoor met veel kleuren gecombineerd worden.

Zakelijk:
Zeeblauw past prima bij je werkoutfit. Je kunt het gebruiken als kleur voor de accessoires die je draagt, maar je kunt ook helemaal gekleed gaan in zeeblauw en/of zeeblauwe tinten. Dit houdt je outfit rustig en zorgt voor een verzorgde, professionele uitstraling.

Sportief:
Combineer zeeblauw met wit om je outfit een sportieve touch te geven.

Mix & match

Okay, het mag inmiddels duidelijk zijn: zeeblauw is een topkleur. Je kunt de kleur makkelijk combineren met de kleding die je regelmatig draagt. En dat geldt niet alleen voor zeeblauwe kleding, maar ook voor sieraden en tassen in dezelfde tint. Zeeblauw combineert perfect met goud, roségoud en zilver. Het zal je dan ook niet verbazen dat er bij bol.com veel mooie sieraden en tassen te vinden zijn in de kleur van de oceaan.

Overigens is het geen zonde om verschillende blauwtinten met elkaar te combineren. Sterker nog: we raden je juist aan om te mixen en matchen.

Sfeer3 Nautisch

Populair: zeeblauwe horloges

Zeeblauw zie je veel terugkomen in horloges. Sommige horlogemerken bieden voor zowel dames als heren uurwerken die volledig blauw zijn, andere merken leveren horloges met subtiele blauwe details. Check deze voorbeelden:

Nieuw bij bol.com: My Jewellery

Goed nieuws: de sieraden van het Nederlandse merk My Jewellery zijn sinds kort verkrijgbaar bij bol.com! My Jewellery speelt in op de laatste trends op het gebied van sieraden, accessoires en zelfs kleding. De collecties van het merk veranderen snel, zodat ze altijd on-trend kunnen zijn. Bij My Jewellery ben je dus aan het juiste adres voor producten in de trendkleur van het najaar.

Bestel nu jouw favoriete My Jewellery item(s) en ontvang een gratis armband!

Om te vieren dat we de producten van My Jewellery mogen verkopen, geven we helemaal gratis het armbandje (ter waarde van € 9.95) weg dat je hier links op de foto ziet. We mogen in totaal 100 exemplaren weggeven.

Hoe kun je dit armbandje bemachtigen?

Simpel: bestel voor 31 oktober 2017 bij bol.com jouw favoriete item(s) van My Jewellery. Het armbandje wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd, zolang de voorraad (100 stuks dus) strekt.

Sfeer Myjewellery

Is zeeblauw dé trendkleur voor jou en zoek je naar nog meer accessoires in deze kleur? Blader dan eens door onze expertlijst met de mooiste modeaccessoires.

Edith Van Luik Lady Jewelry
Edith