Medisana Header 2
Uitgelicht

Met deze producten van Medisana ben je in no-time summer ready

Advertorial
Door: Merel
25/05/2018

Het mooie weer van de afgelopen weken laat zien dat de zomer er sneller aankomt dan je denkt. Gelukkig was dit slechts een voorproefje. Om straks goed voorbereid te zijn op het echte werk, heeft Medisana een aantal zomerse producten waarmee jij in no-time summer ready bent. Hier komen ze.

1. Een slimme weegschaal

Is je doel voor deze zomer gewicht verliezen? Probeer dan deze ‘smart weegschaal’. De BS 440 Connect lichaamsanalyse weegschaal van Medisana meet meer dan enkel je lichaamsgewicht, zo beschikt hij ook over de nieuwste Bluetooth-Smart-verbinding voor je mobiele apparaten.

Dit maakt het mogelijk om je gewicht eenvoudiger te managen via de Vitadock+ app. Je kunt bijvoorbeeld op de weegschaal je streefgewicht instellen en dan met een app bijhouden hoeveel calorieën je moet verbranden om dat gewicht binnen een bepaalde periode te bereiken. En dankzij de zeer gevoelige ultradunne High Tech-meetsensoren worden je lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa uiterst nauwkeurig vastgesteld. Wedden dat je zo weer snel in shape bent?

2. Een Anti-Cellulitis Massage Apparaat

Wil jij ook met nét even iets strakkere benen paraderen op het strand? Gebruik dan een Anti-Cellulitis Massage Apparaat van Medisana. De AC 850 bijvoorbeeld. Met een effectieve massage ter stimulering van het bindweefsel krijg je in no-time een merkbaar strakkere huid. Door de massage voelt je huid gladder en veerkrachtiger en wordt de bloedsomloop gestimuleerd wat perfect werkt tegen het alombekende sinaasappelhuidje.

Dankzij de aanpasbare handgreep en het lichte en handzame ontwerp is hij gemakkelijk te hanteren voor een relaxte zelfmassage. Het apparaat wordt geleverd met drie verschillende massagerollers die eenvoudig te wisselen en te reinigen zijn. Heerlijk toch?

Een andere optie is de AC 855 van Medisana. Ook dit apparaat geeft je nog voor de zomer begint een strakkere huid zonder cellulitis. Dankzij de infrarood warmtefunctie wordt je doorbloeding ook nog eens bevorderd.

De extra vibratiefunctie zorgt daarnaast voor een heerlijk ontspannen massage-effect. Ook de AC 855 is licht en handzaam te bedienen en daardoor makkelijk thuis te gebruiken. Dit handige apparaatje biedt een effectieve zuigkracht- en rolmassage en versterkt daarmee het bindweefsel. Cellulitis verminderen onder het genot van een massage, wie wil dat nou niet?

3. Een ontharingsapparaat

Het ontharen van je lichaam kan een hele klus zijn waar we stiekem vaak wel een beetje tegenop zien. Maar vanaf nu is dat verleden tijd! Met de IPL 850 van Medisana kun je zelf ontharen met lichtpulsen. Het ontharingsapparaat zorgt er op een aangename manier voor dat je met een zijdezachte huid de zomer ingaat.

Scheren, waxen of epileren is niet meer nodig; de IPL-technologie zorgt ervoor dat haren lang wegblijven. Dit werkt als volgt: de lichtpulsen raken de haarwortels tot diep onder de huid. Hierdoor wordt verdere haargroei voorkomen. Door de behandeling regelmatig te herhalen, krijg je al na enkele weken een zijdezachte huid. Al na vier weken is er een haarreductie van ongeveer vijftig procent zichtbaar.

Dankzij het grote oppervlak en de glide-functie hoef je het apparaat bovendien niet tussen de lichtflitsen door van je huid af te halen. Je glijdt dus van scheenbeen en kuit zo door naar knie en bovenbeen. Dit maakt het ontharen niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller.

4. Manicure- en pedicure-apparaat

Ook je handen en voeten vragen om een goede voorbereiding voor de zomer: met dit handige apparaat ga je eksterogen, ingegroeide (teen)nagels en eelt met het grootste gemak te lijf. Met zeven meegeleverde slijtvaste opzetstukjes heb je voor ieder klusje het juiste materiaal in handen en dankzij de LED-verlichting is het werkgebied altijd vol en goed belicht, zodat je geen detail hoeft over te slaan.

Na al dat zware werk is het tijd voor iets leuks; de nagelverzorging. Naast een lakje in een zomerse kleur, kun je ook voor kunstnagels gaan. Met de UV nageldroger ND 870 kun je jouw kunstnagels optimaal laten uitharden. Deze nageldroger is ideaal voor het uitharden van bewerkte nagels met materialen zoals gel en acryl. Hij werkt met UV-licht, wat ervoor zorgt dat de nagels op de juiste manier uitharden tot een stevig geheel. Door de reflecterende binnenkant kan het UV-licht je nagels aan alle kanten bereiken. Hierdoor harden je de nagels snel en gelijkmatig. Bovendien bevat dit apparaat een ingebouwde timer die je kunt instellen op 90 seconden, 120 seconden, 30 minuten of onbeperkt.

Winactie
Doe mee en maak kans

Win het MP 840 manicure/pedicure apparaat en de ND 870 nageldroger

Helaas, deze winactie is afgelopen.

Merel
Merel
? Praat mee

Hoe zorg jij dat je summer ready bent?

De discussie kan niet worden getoond vanwege je cookie instellingen.