Hsp 15625 Feet In High Heels 1 Pr Screen 96 Dpi
Uitgelicht

Zorgeloos de feestdagen door met Hansaplast blaarpleisters

Door: Juul
9/12/2016

Tijdens de feestdagen kennen we allemaal die pijnlijke, beginnende blaren op je voeten. En dat terwijl je je nieuwe hakken toch echt had ingelopen. Heel vervelend, maar niet getreurd: wij hebben voor jou de oplossing om zorgeloos (en pijnvrij) de feestdagen door te komen. Wij leggen je maar al te graag uit hoe je jouw voetjes voorbereid en pijnlijke plekken of blaren voorkomt - of bestrijdt- met blaarpleisters van Hansaplast. En heb je nou toch een blaar? Zo ga je ermee om!

We hebben aan het begin van deze maand een oproep gedaan om de Hansaplast blaarpleisters te testen tijdens een avondje uit. En, jawel, ze zijn getest door 10 geselecteerde dames. Ben je benieuwd of dit ook dé oplossing voor jou is? Scrol dan snel naar beneden voor de reviews. Zo weet jij of je de blaarpleisters ook in jouw clutch moet stoppen tijdens de feestdagen!

Je kent het wel: je bent aan het dansen op een feestje of een fijne wandeling aan het maken met je familie, krijg je van die rode en pijnlijke plekken op je hiel of voet. Je plakt er een blarenpleister op en hoopt op verlichting. Na een uur begint de pleister al om te krullen en langzaam los te laten. Hup, eraf en nieuwe pleister erop. Net zolang totdat de pleisters op zijn, maar je nog wel een (hele) avond voor de boeg hebt..

Met de innovatieve formule van Hansaplast behoren die vervelende loslatende of omkrullende blaarpleisters tot het verleden. Zo blijft 'ie minimaal 48 uur lang gegarandeerd goed zitten. Door de extreme flexibiliteit van het materiaal, past de blaarpleister zich namelijk aan op alle bewegingen en blijft 'ie door het gladde oppervlak en de extra platte randjes perfect op zijn plek zitten.

Daarnaast is de pleister ook nog eens waterproof en bestand tegen zweet. Of je tijdens de feestdagen nu aan het dansen, wandelen of sporten bent: deze blaarpleister beschermt de pijnlijke plek zonder te verschuiven. De blaar is trouwens helemaal genezen als het nieuwe gevormde weefsel zichtbaar wordt. Blaarpleisters vallen op dit moment vanzelf af, wat zegt dat de huid weer intact is. Kwestie van geduld dus!

Good to know

 • Het genezingsproces van een blaar is veel langer zonder de hulp van een speciale blaarpleister. Neem ze dus altijd mee onderweg, je weet maar nooit!
 • De blaarpleisters van Hansaplast met een speciale hydrocolloïdtechnologie beschermen daarnaast niet alleen de wond, maar creëren ook ideale, vochtige omstandigheden die de genezing sterk verbetert en versnelt.
 • En niet geheel onbelangrijk: de pijn wordt onmiddellijk verlicht door een blarenpleister!
Hansaplast Blarenpleisters
Hansaplast Blaarpleisters Groot - 5 stuks

Hansaplast Blaarpleisters Groot - 5 stuks

"De Hansaplast SOS Blaarpleister verlicht onmiddellijk de pijn en sluit het betreffende deel van de huid veilig af tegen vuil en bacteriën. …

Tips om blaren te voorkomen

Weet je van te voren al dat je voeten het tijdens de feestdagen zwaar gaan krijgen? Plak dan preventief blarenpleisers en voorkom dat je later die avond letterlijk 'op de blaren zit'. Door veel (verwachte) wrijving of een niet zo'n best zittende schoen ervaart jouw huid namelijk een uitzonderlijk hoog niveau van stress. De huid wordt hierbij rood en pijnlijk en dat willen we niet. Niet zo charmant ook, om al hinkend in je beste outfit op een kerstfeest te verschijnen..

Voorkom blaren met de volgende tips:

 1. Breng regelmatig een voetcrème aan. Zo wordt de huid van je voeten soepeler en beter gehydrateerd waardoor het beter bestand is tegen blaarvorming.
 2. Loop nieuwe schoenen altijd in voordat je ze langdurig gaat dragen.
 3. Vocht en leer zijn geen goede combinatie: houd voeten zo droog mogelijk. Natte schoenen, laarzen en sokken zorgen veel sneller voor blaren.
 4. Draag je nieuwe schoenen of schoenen zonder sokken? Loop je veel? Wees slim en bescherm ‘risicoplekken’ op je voeten tegen blaren voordat je vertrekt. Dit doe je door het preventief plakken van een blarenpleister.
 5. Sport je veel? Draag speciale sokken met verstevigde tenen of hielen bij voorkeur zonder naden.

Toch een blaar?

Indien de wrijving en druk op je voet blijft aanhouden, scheidt op de aangetaste plek de bovenste huidlaag zich van de onderliggende lagen. Zo ontstaat er helaas toch een blaar. Er vormt zich een kleine holte tussen de huidlagen en die vult zich met vocht. De blaar is nu duidelijk zichtbaar en doet nog meer pijn.

Hoe ga je hier mee om?

 1. Laat hem heel. Prik of snij de blaar niet open (kans op infectie).
 2. Wacht niet: breng zo snel mogelijk een blaarpleister aan wanneer je voelt dat een blaar zich aan het vormen is.
 3. Bedek: als de blaar al open is, gebruik dan een blaarpleister die als gelkussen direct de pijn verlicht en verdere wrijving voorkomt. De blaar kan hierdoor sneller helen.
 4. Wees geduldig: verwijder of vervang de blaarpleister nooit te snel! De pleister valt na enkele dagen vanzelf af wanneer de huid zich heeft vernieuwd.

Test & Tell

In het weekend vóór kerst hebben 10 dames de hakken uit de kast getrokken om vervolgens een zorgeloze avond tegemoet te gaan. Om tot in de late uurtjes door te kunnen gaan, hebben zij de blaarpleisters van Hansaplast getest voor ons. We zijn erg benieuwd wat zij er van vonden. Hieronder lichten wij vier reviews uit.

Ideale blaarpleisters (5 sterren)

“Voor mij een echte aanrader om standaard in huis te hebben (of zelfs in je tas). Zo gauw ik een blaar heb (of een blaar voel opkomen) doe ik meteen deze pleister erop en ik kan gewoon weer mijn schoenen dragen.” – Marjolijn (38 jaar)

Super! (5 sterren)

“Ik had schoenen gekocht die als gegoten zaten. Maar ik voelde al wel dat ik er blaren in kon gaan krijgen. Ik had alleen geen tijd om de schoenen goed in te lopen dus besloot ik de Hansaplast blarenpleisters te gebruiken om te kijken of die mijn blaren konden voorkomen. De pleisters plak je makkelijk op, voor mij voelden ze als een tweede huid. De pleisters zijn tijdens de gehele dag niet verschoven en ik heb geen enkele last gehad van blaren. Ook zie je de pleisters niet zitten als je ze goed opplakt. Nu heb ik toch mijn schoenen ingelopen zonder er blaren aan over te houden! Ik zeg een top product! – Nadine (20 jaar)

Prettig draagbare pleister (4 sterren)

“De pleisters zijn groot genoeg om een groot gedeelte van de hiel te bedekken. Ze zitten comfortabel, zijn vrijwel onzichtbaar en blijven goed zitten. Ze plakken niet vast aan je panty of sokken. Bewaardoosje was van mij niet nodig geweest omdat ze al hygiënisch per stuk verpakt zitten.” – Marjan (49 jaar)

Makkelijk en Betrouwbaar (4 sterren)

“De pleisters zijn simpel aan te brengen en blijven met gemak een hele dag of avond zitten. Ik ben het niet gewend om een hele avond te staan -laat staan met hakken aan- en de pleisters hielpen echt enorm. Geen enkele last van blaren of pijn, makkelijk in gebruik en ze laten niet snel los.” – Julia (23 jaar)

Dansend het nieuwe jaar in!

Zoals je leest zijn deze testers enthousiast! Meer ervaringen vind je op de productpagina op bol.com. Try it for yourself en sla jouw blaarpleisters in om de feestdagen door te komen. Zo ga jij, dankzij de blaarpleisters van Hansaplast, dansend het nieuwe jaar in!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Hansaplast

Juul1
Juul