Header 1 Zwitsal
Uitgelicht

Groot nieuws: Zwitsal lanceert haar eigen luiers.

Advertorial
Door: Nienke
11/10/2017

Bij Zwitsal weten ze, met bijna negentig jaar ervaring, precies wat ouders willen als het gaat om de huidverzorging en verzorgingsrituelen van hun baby of peuter. Daarom, en om het bestaande aanbod van verzorgingsproducten nog completer te maken, ontwikkelde Zwitsal een zachte en comfortabele luier. Deze luiers, verkrijgbaar in maat 1 t/m 6, zijn precies wat je baby nodig heeft.

Zacht en comfortabel

Door het gebruik van ultra-absorberend materiaal houden de luiers van Zwitsal de billen van jouw kleintje zowel overdag als 's nacht droog. De luiers zitten als gegoten dankzij het zachte en soepele materiaal waarvan ze gemaakt zijn en de hoog opstaande randjes voorkomen dat de luier doorlekt.

Ook fijn is de urine-indicator in de luiers in maat 1, 2 en 3. Dankzij die indicator verschoon je de luier alleen nog als het echt nodig is en dat scheelt je veel tijd die je als kersverse mama en papa goed voor andere dingen kunt gebruiken.

Omdat Zwitsal het belangrijk vindt dat de gevoelige en tere huid van je baby optimaal beschermd is, zijn de luiers dermatologisch getest.

Vertrouwde geur

Ben je net als wij gek op de vertrouwde Zwitsal geur? Dan is het goed om te weten dat er in elke luierverpakking een geurbuiltje zit. Leg deze tussen de luiers in de commode en tataa, je hebt luiers met die fijne, unieke Zwitsal geur. Je kunt ze natuurlijk ook in je eigen kledingkast leggen of tussen de handdoeken en het linnengoed.

Hoe je de luiers herkent? Natuurlijk staat het bekende logo van het kindje met het kuifje erop, samen met verschillende dierenvriendjes. Helemaal kidsproof als je het ons vraagt.

Voor het hele gezin

Wij waren al gek op de producten van Zwitsal en echt niet alleen vanwege de vertrouwde geur. Het leuke is namelijk dat veel van de producten geschikt zijn om te gebruiken voor het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan de badolie of zachte crème voor een heerlijk momentje me-time voor hardwerkende mama’s. Of de kidslijn met shampoo en conditioner. Kleuters kunnen zichzelf hiermee wassen zonder hulp van papa of mama. Ideaal tijdens de ochtend- of avondspits in het gezin.

Actie: 25% korting op alle maandboxen

We begrijpen maar al te goed dat je nieuwsgierig bent geworden en de nieuwe Zwitsal luiers zelf bij jouw kindje wilt testen. Daarom komen wij jou graag tegemoet. Profiteer nu van de kortingsactie en krijg 25% korting op alle maandboxen.

Deze actie loopt tot 22 oktober 2017.

Winactie
Doe mee en maak kans

Win één van de 25 maandboxen Zwitsal luiers

Wil jij gratis ervaren hoe blij jouw kleintje wordt van de luiers van Zwitsal? Dan is dit je kans, want we mogen maar liefst 25 maandboxen Zwitsal Luiers weggeven!

Kans maken op deze prijs? Mail dan je naam en adresgegevens onder vermelding van ‘Winactie Zwitsal' naar stijl@bol.com en vertel ons waarom jij de maandbox voor jouw kleintje zou willen winnen.

We kiezen op 10 november 2017 alle gelukkige winnaars uit. Wij nemen persoonlijk contact met je op als je gewonnen hebt.

Nienke
Nienke